KIZLAR 2 TANE DOĞUM YAPTIM ZAYIFLAMAK İSTİYORUM 20 KG FAZLAM VAR İLKİNDEN SONRA 10 KİLO VERDİM 2. DEN SONRA ZORLANIYORUM KOŞUŞTURMACA GEÇİYOR HEP TAVSİYELERİNİZE AÇIĞIM 💜🙏
50 kilo çıtı pıtı bi kız olmak istiyorum 🤸♀️💓🤗
Ben de burada bekleyeyim 10 kilo versem cok süper olur
Sevde_20 canim ben hamile kaldigimda 58 kiloydim boyum 1.60 dogumdan sonra 74 ttum simdi 6 aylik kiizm ve 62 kiloyum . Yaptigim sey cok yememek ve yuruyus
Sevde_20 bir yılda 22 kilo verdim daha hızlı da verebilirsin ama yemeği azaltarak diyete girdim sonra yürüyüş şimdi streç fil satıyorum karnıma öyle yürüyorum .
Bircicekbirbocekannesi onu bende spor yaparken yaptım evde Leslie zor oluyo 45 dk yürüyüşe başladım dışarda yani bakalım inşallah olur streci de sararim daha fazla terleme olması için
Cicikiz hahdhsjs zayıfladın mı
Cicekliperde yok hala aynıyım 65 😂
Cicikiz iyi yine de
Cicekliperde kaldım valla veremiyorum ya birden vermedim aslında bıraktım iyice
Cicikiz kız iyi vermişsin yine de
Cicekliperde 3 kilo verdim 💜
Sevde_20 maşallah darısı bana
Ahahah ben 50 kiloyum çiti pıtı mi oluyorum benim de hafif balık et hoşuma gidiyor ele gelicek biraz yani 🤭😄 bı 55 olsam miss
Benbenimsenkimsin inşallah ikimizde altmış kilo oluruz hehdjdj
Cicekliperde çok basit mideni küçültmen yeterli sabah haşlanmış yumurta çavdar ekmeği domates peynir 🥗 akşam diyet ye akşama kadar aç kalmak mideyi küçültüyor ve az yemek Tabiki yemekten en az 1 saat sonra su iç bol su ic 🌊be fırsat buldukça Leslie yaaaap🏃♀️🤸♀️