Cicekliperde yok hala aynıyım 65 😂
50 kilo çıtı pıtı bi kız olmak istiyorum 🤸♀️💓🤗
Cicikiz iyi yine de
Cicekliperde kaldım valla veremiyorum ya birden vermedim aslında bıraktım iyice
Cicikiz kız iyi vermişsin yine de
Cicekliperde 3 kilo verdim 💜
Sevde_20 maşallah darısı bana
Ahahah ben 50 kiloyum çiti pıtı mi oluyorum benim de hafif balık et hoşuma gidiyor ele gelicek biraz yani 🤭😄 bı 55 olsam miss
Benbenimsenkimsin inşallah ikimizde altmış kilo oluruz hehdjdj
Cicekliperde çok basit mideni küçültmen yeterli sabah haşlanmış yumurta çavdar ekmeği domates peynir 🥗 akşam diyet ye akşama kadar aç kalmak mideyi küçültüyor ve az yemek Tabiki yemekten en az 1 saat sonra su iç bol su ic 🌊be fırsat buldukça Leslie yaaaap🏃♀️🤸♀️
Sevde_20 midem küçük emin ol 😅 çok yiyemem zaten midem bulanır . Ama mutfağın önünden geçmem yetiyor. Tabi yürüyüş leslie falan yok ben de
Cicekliperde kaç kilosun boyun kaç
Cicekliperde kız beni katma duana 60 çok hamileligin son günlerinde bile 60 ı görmedim 58 le kapattım ahahahh bünye almıyor ya almıyor müsait değil benim😂 sen kaçsın şuan
40 gündür diyetteyim hedef 50 💪🏻
Sevde_20 163 e 70😅
Benbenimsenkimsin ay ben 70 ya. 68 ile hamile kaldım galiba ama öncesinde en fazla 64 olurdum. En zayıf da 58 her daim balık etliyiz 😂
Feridee11111 nasıl gidiyor neler yapıyorsun bende diyetteyim 10 günde -3 🤗🤗🤗
Sevde_20 normalde hızlı gider ama bu sefer baya yavaş ilerliyorum o da çok az yediğim için heralde 7 kilo gitti.Sadece aşırı diyet yapıyorum egzersiz yapamıyorum gün içinde sürekli hareket halindeydim ama ev işlerinden dolayı