• Sağlık
  • 50 kilo çıtı pıtı bi kız olmak istiyorum 🤸‍♀️💓🤗

Marii pahalı diyolar ona ya ben eşime çayı sır aldırdım kinoa çayını evde detox suyu yapacağım kendim ve bebde spor yapıyorum leslie 45 fk veya 1 saat işte elimden geleni yapıyorum da gece çok acıkıyorum emzirdigim için..

Sevde_20 canim ben hamile kaldigimda 58 kiloydim boyum 1.60 dogumdan sonra 74 ttum simdi 6 aylik kiizm ve 62 kiloyum . Yaptigim sey cok yememek ve yuruyus

Sevde_20 bir yılda 22 kilo verdim daha hızlı da verebilirsin ama yemeği azaltarak diyete girdim sonra yürüyüş şimdi streç fil satıyorum karnıma öyle yürüyorum .

Ahahah ben 50 kiloyum çiti pıtı mi oluyorum benim de hafif balık et hoşuma gidiyor ele gelicek biraz yani 🤭😄 bı 55 olsam miss

Cicekliperde çok basit mideni küçültmen yeterli sabah haşlanmış yumurta çavdar ekmeği domates peynir 🥗 akşam diyet ye akşama kadar aç kalmak mideyi küçültüyor ve az yemek Tabiki yemekten en az 1 saat sonra su iç bol su ic 🌊be fırsat buldukça Leslie yaaaap🏃‍♀️🤸‍♀️

Sevde_20 midem küçük emin ol 😅 çok yiyemem zaten midem bulanır . Ama mutfağın önünden geçmem yetiyor. Tabi yürüyüş leslie falan yok ben de

Cicekliperde kız beni katma duana 60 çok hamileligin son günlerinde bile 60 ı görmedim 58 le kapattım ahahahh bünye almıyor ya almıyor müsait değil benim😂 sen kaçsın şuan