50 kilo çıtı pıtı bi kız olmak istiyorum 🤸♀️💓🤗
Cicekliperde 3 kilo verdim 💜
Sevde_20 maşallah darısı bana
Ahahah ben 50 kiloyum çiti pıtı mi oluyorum benim de hafif balık et hoşuma gidiyor ele gelicek biraz yani 🤭😄 bı 55 olsam miss
Benbenimsenkimsin inşallah ikimizde altmış kilo oluruz hehdjdj
Cicekliperde çok basit mideni küçültmen yeterli sabah haşlanmış yumurta çavdar ekmeği domates peynir 🥗 akşam diyet ye akşama kadar aç kalmak mideyi küçültüyor ve az yemek Tabiki yemekten en az 1 saat sonra su iç bol su ic 🌊be fırsat buldukça Leslie yaaaap🏃♀️🤸♀️
Sevde_20 midem küçük emin ol 😅 çok yiyemem zaten midem bulanır . Ama mutfağın önünden geçmem yetiyor. Tabi yürüyüş leslie falan yok ben de
Cicekliperde kaç kilosun boyun kaç
Cicekliperde kız beni katma duana 60 çok hamileligin son günlerinde bile 60 ı görmedim 58 le kapattım ahahahh bünye almıyor ya almıyor müsait değil benim😂 sen kaçsın şuan
40 gündür diyetteyim hedef 50 💪🏻
Sevde_20 163 e 70😅
Benbenimsenkimsin ay ben 70 ya. 68 ile hamile kaldım galiba ama öncesinde en fazla 64 olurdum. En zayıf da 58 her daim balık etliyiz 😂
Feridee11111 nasıl gidiyor neler yapıyorsun bende diyetteyim 10 günde -3 🤗🤗🤗
Sevde_20 normalde hızlı gider ama bu sefer baya yavaş ilerliyorum o da çok az yediğim için heralde 7 kilo gitti.Sadece aşırı diyet yapıyorum egzersiz yapamıyorum gün içinde sürekli hareket halindeydim ama ev işlerinden dolayı
Feridee11111 ben ne diyet ne spor yaptım çocuktan dolayı çabuk verdim sağolsun oğluma zor yetisiyorum fazlasıyla hareketli olduğu için o yüzden çabuk verme diyorum birden verince bildiğin sarkıyo yani
Feridee11111 sabah akşam mı yiyosun sadece
Sevde_20 ramazandan önce ilk zamanlar iştahım kapansın diye tek öğün beslendim onda da az yedim iştahımı kontrol altına alınca aralıklı oruç yaptım ramazan girince de sahurda su içiyorum iftarda bir kase çorba bi kaç kaşık yemek onu da zorla yiyorum
Feridee11111 kaç kilosun şuan