• Muhabbet
  • Kızlar Enlerinizi yazarmısınız lütfen..

@Hayatonemsemeyedegmez nerdeyse hep aynı fikirde olduğum canım benim☺
@Yasak_elma hep neşeli eğlenceli yorumlari ile sevilen💗💗
@Bsrkaya Her postta pozitif olumlu yorumlar yapan, renkli fikirleri olan💚💛🧡💙
@Eskobar Her zaman dobra, ve komik yorumlari ile beni kahkahalara boğan 🤣💗💗
@Rouge Forumun moda ikonu, bakım meleği😍💛🧡
Hepiniz canımsınız💋
@HurremSultan Aşkom kuşkom her yerde aradığım hürremim🥲😍😍

aykirikadin bende şuan ilk aklıma gelenleri etiketliyorum, sınava calışıyorum, beynimi fazla yoramam 😂😂
    Yorumlarını okumayı çok sevdiğim, en samimi ve içten bulduklarım, hatta yorumlarında kendimi bulduklarım diyebilirim, bana en yakın hissettiklerim @zarifhanim @Yasak_elma @TombulHatun @Nietzsche @bitterdelisi24 @Bsrkaya @Hayatonemsemeyedegmez @HurremSultan
    @arman @Rouge @Akrep @Bisaniye @Cicikiz @Cicekliperde @Kuzulkurt @Sokaklambasi @ZRaporu @Eskobar @Ask_hosmus 🤍 ve @Anilla canım hemşerim,😍 en bi sevdiklerim, forumda sizi arıyor hep gözlerim 😁🥰

tamam yazıyorum:)))
      en tatlı dilli sevecen, kibar .. @TombulHatun
      en agırbaşlı, üslup lu konusan ,adaletli olan @ZRaporu
      en dinamik pozitif olan @aykirikadin
      en konuskan , herşeye mantıklı bir fikri olan @Yasak_elma
      en hanım hanımcık naif olan @Sedaa
      en mantıklı özü sözü bir olan @zarifhanim
      en bıcır bıcır samimi içten olan @Bsrkaya
      en güzel en bakımlı olan @Akrep
      bana göre en kültürlü aklı selim olan @Cicekliperde
      en lafını esirgemeyen sivri dilli olan @Eskobar
      en sonradan gelen ama kendini kısa sürede sevdiren @HurremSultan
      fazla muhabbetim yok ama yorumlarını dikkate aldıgım ağırbaşlı biri @Cleopatra
      çok sevimli iyi biri @Etipetito
      forumun en güzeli bana göre @Hemsireanneg
      çok sevdiğim arkadasım ama uzun süredir yok :( @bittercikolata

ya çok var çok :) dedim size yazmım diye:)

1. sinsirella var buzdankapler var :)orangw woman var :) dolunay hoyrat:) hangi birini etiketlim :) silsem olmaz emek verdim :) neyse. 🥹🤣🤣🤣🤣
        hepinizi 🫶🏼

Sedaa Yorumlarda gözümün aradığı isimlerden biri ☺️ teşekkür ederim canım 💜

aykirikadin Bende yorumlarda gözümün aradığı, düşüncelerini, muhabbetini bakış açısını sevdiğim kendime yakın hissettiğim üyeleri ekleyeyim 🪻☺️
        @gshande @Bsrkaya @ZRaporu @Kuzulkurt @TombulHatun @Rouge @Akrep @Nietzsche @Sedaa @Yasak_elma @Miskin2 @Olivetti @Polyannacilik @Ask_hosmus @Cicekliperde @Anilla @Sokaklambasi

Uzun zaman sonra perideye can gelen cıvıl cıvıl bir post oldu. Bazılarımız birine daha yakın oldu, bazılarımız birinin yorumunu arar oldu, bazılarımız herkesten bir yorum bekledi. Öyle böyle burada bir sohbet aradık. Görmeden tanımadan saygılı güzel peride arkadaşlığı edindik. Arada bozuk frekanslar olsa da, doğru kanalı sizler sayesinde buluyoruz. Hepiniz çok kıymetlisiniz güzel bayanlar. Yolumuza çiçek sersinler iyi ki varız 🌸❤️🥰