- Düzenlendi
HurremSultan öncelikle eşinin karşısına geçip ciddi bir konuşma yapman lazım,ilk olarak onun bir sıkıntısı olup olmadığını öğrenmek, daha sonra ona iyi olmadığını söylemen lazım ve sana destek olması gerektiğini söyle nazik bir dille ters teperse hiç bir şey demeden sadece tamam diyip yanından kalkıp başka odaya git ama tek kelime etme ,etme ki senin gerçekten desteğe ihtiyacının olduğunu anlasın, çocuklar seni yorduğu zaman onun yanına bırakıp gidip elini yüzünü yıka yada balkonda hava al burda en önemli faktör senin sabrın, sabır çek, sinirlendiğinde kendini balkona at, balkon yoksa kafanı camdan dışarı çıkar, ve şu çocuklarınızı yük olarak görmeniz beni üzüyor farkında değilsiniz ama biz ev hanımların en yakın dostu çocukları, yaa çocuklarınla çocuk ol mesela ser balkona bi örtü oturun balkonda havalarda sıcak zaten, ve yapman gereken bi önemli iş daha var kızının uyku düzenini oturtmak yani çok geç kalmışsın düzen konusunda kaç yaşında bilmiyorum ama acilen ama acilen o kızın uykusunu düzenlemen senin de yararına olacak , ve ve bebişe gelirsek uyuttuğun zaman telefonundan beyaz gürültü aç koy baş ucuna bak nasıl uyuyor , ama bak bu dediklerimi 1 hafta yap ve kendindeki farkı görüceksin bırak yanındaki adamla uğraşmayı ne hali varsa görsün sende kendine çeki düzen ver ve kendin için bir sürü şey yap , biliyorum annelik çok zor bişey yorgunluk,ve uykusuzluk insanı daha da zorluyor ama uykunu açıcak şeyler yap sabah erkenden kalk aç camları mis gibi havayı çek içine enerjin depolansın aç karnına hurma ye enerji versin sana ve kahve tüket