- Düzenlendi
Ask_hosmus ya ben kendimi yanlış ifade ettim galiba sorunum çocuklar değil. Ben onlara bi mana bulmuyorum. Benim sorunum eşimle. Yani zaten kendime vakit ayırıyorum. Evde bir düzenim var. Büyük temizlik olunca eşim de yardım ediyor. Ben günlük toparlarım yapabildiğimi çocuklarla yaparım. Genel temizliği ikimiz yapıyoruz onda sıkıntı yok. Benim ikili ilişkide bir sorunum var. Eşimle tartıştığımız jcin çocuklara bunu yaşatmaya hakkım yok dedim. Çocukları bir yük olarak görmüyorum zaten onları çok seviyorum. Evet yoruluyorum ama yapacak birsey yok evladım onlar benim. Ben kendime de zaman ayırıyorum. Bahsettiğim şey eşimin bazı zamanları oluyor ve biranda kendini benden çekiyor. Benim eşim dostum kimsem yok. Bi ailem yok yani komşu vs. De yok daha önce de söylemiştim. Yani gün içinde yzu yüze konuştuğum tek kişi o. İstiyorum ki Bi saat de olsa sohbet muhabbet edelim. Ben çabalıyorum her seferinde. Birde bende sinir var aşırı sadece ona karşı onu nasıl atlatabilirim diyorum. Çocuklara sinirlenmiyorum ki. Eşime aşırı ofkeleniyorum. Hayatımda kimseye sinirli değilim ondan başka. Eşime olan sinirim beni içten içe yiyor bitiriyor. Bu dediklerin zaten bende var ben hepsini yapıyorum yani @She_angel