- Düzenlendi
Bsrkaya ya evet farkındayım. Benim küçükken yaşadığım birçok travmam var. Bu beni çok hırçınlastirdi. Sonra aştım bu durumu eşim hayatıma girince. En güzel anlarimi onunla yaşama hayali kurdum hep. Çok çok çok zor zamanlar yaşadım onunla. Evet suanda çok iyi bir eş. Ama zamanında onu bu kadar iyi yapabilmek için ben kendimi paraladım tabiri caizse. Yani o hep böyle değildi. Sırf sevdiğim için uğraştım. Ben o iyi bir baba iyi bir eş olsun diye gençliğimi verdim. Bana bu güne kadar yaptığı yaşattığı kötü şeyleri durumları sözleri hareketleri anlatsam hepiniz bana burda neden bu kadar ugrastin dersiniz. Bunları anlatıyorum çünkü neden ona bu kadar sinirlendiğimi anlayın istiyorum. Genelde iyi devam ediyoruz. Birde ben pek uzatmam birseyleri. O yuzdennde böyle iyiyiz aslında. Kavga edip tartışıyoruz. Çoğu zaman evet ilk sinirlenenn ben oluyorum ama tamamen yipranmisliktan dolayı. Ben sinirlenince sadece sesimi yükseltip ağlarım mesela ama o herseyi söylemeyi hak görür kendisinde. Yani evet şuanda yine çok büyük sorunlarımız yok belki ama benim psikolojim çok bozuldu. Sizin yazdıklarınızı okudum dün gece. Hepinize tek tek hakverdim. Ben aslında ona kalbimde çok büyük bir yer vermişim çok fazla beklenti içine girmişim. Geri çektim kendimi artık. Tebessüm etmek bile gelmiyor bugün içimden. Umarım kendimi hep böyle ondan uzak tutmayı başarabilirim. Aksi halde benim gevirdigim bu sinir krizleri bir gün sonum olucak. Hissediyorum. İçimdeki o sonsuz öfke beni bitirecek. İnşallah Rabbım kalbime inşirah ferahlığı verir. Belki o sinir anlarımda ağzımda hep dua olmasa çoktan kendimi kaybetmiştim bile. Buraya çok detaylı anlatamıyorum belki ama inanın bana tartışma anlarında benim yerimde siz de olsanız aynı tepki olmasa bile buyuk bir tepki verirdiniz. @Sedaa @Mayoneziseverim Gurbetgelini_ @Poncikanneee @She_angel @aykirikadin @Yasak_elma @Ask_hosmus