(Rahatsız olacaklar girmesin)Paranormal olay yaşayan varmı?🤨😈
Aysu111 anlatsana 🤔
Zelihaaaa bem azeriyim ola bilir anlayamazsaniz simdiden kusura bakmayin
16 yasimdaydim.Ramazan ayiydi.bizim evler taştan dikilmemişdi o zaman.evde sanki kimse geziyor gibi ayak sesleri gelirdi hep.hep korkardim.anneme derdim anne evde kimse geziyormu annem hayr kizim diyordu bana.bi gece uyandim.kiz kardesim uyanikdu.neden uyaniksin dedim.sanki kimse kapiyi cekiyor dedi saçmalama dedim.hadi uyu ruzgar esiyor kapi ileri geri atiyor kendini bundandir dedim.hayr evde kimse geziyor diye israr etdi bana .aslinda bende hiss ederfim yani sadece kendimi bilmemezlige vurdum.yarin oldu.bahçemiz tuhaf bi sekildeydi .yani tavuk falan bakardi annem faydasini gorelim diue.tavuklarimizin tuylerini kimse yonmuşdu🤷♀️bahce beyaz tüydü bildigin .aa bu ne dedim.annem supuruyordu.gece oldu .benim yatagim aynaya yakindi .bi baktimki kimse tuvari vuuruyor ses geliuor.kanim dondu resmen sıktım kendimi.belki kopektir dedim vuruyor dedim.Sonra demirlere vurulan ayak sesleri duydym.ineklerimiz vardi inek ayaklarini vurur sandim.inek hamileydi😂bende doguruyor sandim anmemi kalkizdim😂😂anne dur benim pişim geliyir gel ikimiz gidelim dedim.korkmustum o yuzden.hemdr hirsizdan suhbelendim.neyseki aşagi indik.evet demirlere vuruluyordu ses geliyordu ama ben baktim inejkler uyumuştu.beyaz birsey vardi esme gibiydi.en meraklisi bubki bunu ben goruyordim annem gormuyirdu.anne gidelim dedom korkudan.o sabaha kadar uyumadim sabah oldu nasil soyleyecegimi bile bilmedim.aksam oldu babam geldi.annem bize soyledki hadi siz gidin uyuyun diye.kardeslerim gitdiler.ben orda sakince gizlince annemle babami dinledim.babam anneme diyorduki.bu gece marketin karsisinda beyaz birsey gormusler.koruyucu taşlamiş onu.köyde geziyor kopek gibi degil hemde insan gibi galiba dikkatli olalim geceleri coçuklar habersiz asagi inmesinler zarae vere bilie allah korusum dedi.o esnada baba ben buvgece gordum dedim
Anlatdom herseyi.annem hemen bana niue soylemedin dedi.zararindan korktim dedim..bu sohpetden 1 ay geçti.bir yakin akrabamiz vardi bize geldi.kadin zayiflamisdi hemde nasil.yenge neden boyle oldun dedim.basina gelen olaylari aglayarak anlatdi.ayni benim gorduģum šeyi onlarda yasmis hatta evlerine kadar taš atmis evi viran hale getrmis.köy sakinleri sabahlara kadar uyumamislar onu tuta bilmek icin.bi ara sakinlesti.sonra bi haber verdiler.hocaya gitmisler hica evet oyle birsey olmus demis.bir dua yazmis koylere sepmisler duayi ondan sonra itmis batmiş. Bu hakiketen yasamisim gozlerimle gormusum
Zelihaaaa baska biri de vaardi.universe zamanimdi.kirada kaliyirduk kizlarla kira sahibu gemç kadindi.eşi genç vefat etmisdi kaynanasi 1 ay oncesinde rahmete gitmisdi.ev 2 katlitdi.biz kizlarla 2ci katda yasiyorduk.bi gun oda arkadasim bana soylediki benj sesledinmi sen yo dedim sonra baska kizlara soykedi onlarda hayr dediler.gece sanki odada kimse geziyordu.ses geliyordu.korkunçdu.1 gun oda arkadasim evlerine gidecekti baska yan odada bir kiz vardi bana gel 1 gun yanimda kal korkuyorum dedi.tamam dedim.gece uyumamisdim.kiz bana dediki canim bebek agliyor duyuyormusun yok dedim.kiz saçnalama soyledim.kiz israr etti hamd dtti bak bebe agliyor yok dedim uyu.bi anlik diksindi beni sesliyorlar dedi aman rabbum dedim ne halt yedim bu gece senjnle kaldim dedim.zorla uyudu kiz.grce neredese 4 olurdu gece yuzume kimse üfürdü dudaklarinin soģuk nefesini hicss etdim yuzmde tiksinerek durdum😔Etrafa baktim ruzgar yok birsey yok.kadin nefesiydi sanki sesi bile geldi kulagima yani.o gece sabaha kadar uyumadim sabah oldu kira sahibine soyledim.asil mesele baskaymis kira sahibinin kaynanasi benim bu gece kaldigim odada rahmete gitmismis😳ama bizden gizletmis olay burdan baslamis.ben burda bu daha kalmam dedim.neyseki hocaya gitdi kizlardan biri .hoca demiski evde 2 insan yakin zamanda rahmete gitmis biri ekrek biri yasli kadin.yasli kadinin gozleri evde kalmis yani nefsi evde odada kalmis resmen.zamanla zarar vere bilir onlem almak lazim.ola bilr demis ve dua yazmis.kizlar o duyai her gun okurdular ben dozemedim ailemi aradim ben bu kiradam cikiyirum dedim.eve geldik ailemle artok o evden çikmistim annem uzerime geldi neden o evden ciktin seni uzdulermi sordu bana.basima gelen olaylari anlattim.annem šok oldu resmen korkuyordum hersey.korkularimi hocayla aldilar zorla.ama gitmedi.bu aralar gozlerime oule şeyler gozukurler doktorlar bununla alakalandiriyorlar
Aysu111 aaa çok ilginç miş 🤔🤔🤨iyiki çıkmışsın ordan o evden işallah psikolojik olarak iyleşirsin 💋
Zelihaaaa benim amcamın eşi yaşadı maalesef. Çalıştığı yerde suriyeli Bi kadın vardı. Tolete gitmiş yarım saat olmuş çıkmamış. Yengem kapıyı çalmış kadın açmış demiş ki
Leyla Hanım toletimi yaparken benden bişey çıktı yılan giibi. Çekiyorum çekiyorum daha çok çıkıyor nolur yardım et içimde çıkan şey ne falan demiş
Yengemde korkmuş tabi neyse kajdn çıkmış toletten birden bağırmaya başlamış. Geliyorlar yardım edin geliyorlar burdalar diye. Ofiste 7 kişi zorla yere yatırmışlar sirke getirmişler üzerine dökmüşler yapmayın sirke beni çok yakıyor yapmayın diye bağırmış ama sesi değişmiş falan
Yengem bu olaydan sonra kendine gelemedi. Psikologlara gitti evden dışarı adımını atamadı. 1 ay işe gidemedi.
Kadın kendine geldiğinde iş yerindekiler sormuş hep oluyor mu sana diye oda demiş kaynanam büyü yaptı. Neyse işte sonra yengemin patronu dindar bir adam. Çok iyi Bi hocaya göndermiş şoförle.
Hoca demiş ki bu kadına Musallat olanlarla uğraşırsam bende mezara girerim yapacak birşeyim yok
Kadını iştne çıkarmak zorunda kaldılar yüklü bi para vererek
Monalisa hiiiiiiii kız bune 😨😨😱 çok kötüymüş ya kadına çok üzüldüm de hoca neden yok diyip yapmamış içindeki *** çıkaramamış okadar kötü olamaz benim bildiğim yani en kötü ihtimal 3hocayla birlikte çıkarıyorlar yani videolarda öyle gördüm Kadının şu anki durumunu da merak etmedim değil yani neyse ya Allah bizi öyle şeylerden korusun 🤲🏻büyü yapanların ne bu dünya da nede diğer tarafta yeri yoktur
- Düzenlendi
Zelihaaaa. Ya şimdi şöyle Bi durum var canım. Eğer musallat olan varlık kafirse, ona bulaşanlara da zarar veriyor. Hatta ismini bile söyledi o varlığın hoca. Kabile isimleri falan var. Bulaşmadı hiç. Hani Bi üç harfli filmi vardı ya hoca gidiyor yardım ediyor birine. Üç harfli hocanın ailesine musallat oluyor hoca eve Bi geliyor geldiği an eli kolu ters dönüyor o misal. Yaşanmış olaymış sanırım dabbeydi etkileniyorum baya ya bende
Monalisa aaaaa anladım haklısın o filmi izlemiştim ismini hatırlamıyorum ama konu bebekti cinler bebeği tekrar hocadan istedi hocada ailden alamadı vermediler bebeklerini sonunda yanan hoca olmuştu cinlerin isteğini yerine getiremedi diye onlarda ona mussalat oldu😱
Kizlar merhaba ben azeriyim banada tuhaf şeyler oluyor geceleri,uykuya daldiqim an bütün vücudum kilitleniyor haraket etdiremiyorum gözlerim yari açik yari kapali,kimse beni boquyor,amma gözüme hiç kimse gözükmiyor,hep öyle anlarda içimden bismilahir rahmanir rahim söyluyorum defalarca ben bu sözleru ureyimde söyledikce beni dahada boquyorlar,ve vucudumu hareket etdiremiyorum,bir muddetden sonra vucudumnan sanki zincir kiriliyor,peh ustumde sancaqla uyuyorum,ve bazende böyle durumlarda İmam Hüseynin adini çaqiriyorum.neden bana böyle şeyler oluyor bilmiyorum,bu konuda bi fikri olan varmi.
Nilay
Cin musallatında olur diyim bilesen
Nilay 3 herflilerdir.sen tezlikle bir seyide bir baxiciya gorun mence.ola bilerki evde kiminse ruhu var
Ola bilerki ölenlerden kimse könlï şad olmadan vefat edib gozu evde esyalarda insanlarda qalib.bu zamanla size xeter vere biler.men ali tehsil alarken qaldigim kire evinde.bir gun duş alirdim.suyun altinda el çekilirdi mene emelli basli hiss edirdim
Senin kimi dua edirdim cixim deye.1 bele 2 bele 3 bele.bedenimde çimib çixana kimi hara el vurulurdusa qipqurmizi iz qalirdi.axrinci defe boģurdular meni .nefesim kesildi yixildim hamamda hec ne xatirlamiram gerisini.birde ayildimki qizlar mene hamam xalatimi geydirbler mene urey dermani verirler
Xazeykamda basimin ustunde qizlarda qorxublar.qadin mene dediki aysu bu izler nedi qirmizi qirmizi snein hamamda sesin çixmadi seni me geder çagurdiq esitmedin.axieda qizlardan biri fortuşkadan baxb gorduki sen suyun altona yixilmisan.tez açarla açdiq tez geyindirdik seni.sen allah bu izler nedi bogazinda bedeninde basima gelenleri dedim.onean qabag uzume ufurmisdu gece kimse menim.dedim cixacam bu evden menden incimeyin.cixdim seyid yanina getdik.dediki varimis dua yazdu dedi bunu elemesen senden el çekmeyecekler bunlar.Deyr erkek 3 herfliler olur tamahini salana bedeni xosuna gelen qadinlara qizlara ele edirler.duani etmesen el cekmirler adamdan axira kimi ele musallat olurlar
Nilay canım bence sana büyü yapılmış musallat olmuşlar sana çünkü bi cin çıkarma videosu izledim orda hoca ne zaman mesmele çekse içinde cin olan kişi bağırıyor resmen can çekişir gibi sen de diyosun ya ben mesmele çektikçe dahada boğuluyorum diye ben böyle düşünüyorum bence bi hocaya git derim her gece böyle uyunmaz kendine yazık etme bi görün derim allah yardımcın olsun bunu sana yapanında öbür dünyada elirin yakasında olsun 🤲🏻
- Düzenlendi
Aysu111 bu arada arkadaşlar kusura bakmayın ama ben böyle olayları çok merak ettiğim için böyle bi sohpet başlattın öğrenmek dinlemek için azerice bilmediğim için genel olarak burdaki insanlarda bilmiyor onun için azerice konuşmasanız rice etsem 😏🙏🏻
Zelihaaaa hanimefendiye yazmişimki 3 harflilerdir bunlar musallat olmuslar.ben uni okurken aynen sana anlatdim ya gece benjm yuzume ufurduler diye.bak hemin evde.
Ben duş alirkem surekli bana el cekiyorlardi.el izlerinin yeri kaliyordu hatta su altinda her tarafima yaparlardi.ozur dilerim gogus boyun yiz basen her tarafim yani bildiģin.artik bunalma hissim geliuirdu.5 defa bunu yasadim.en son duşa girieken bogulma hiss geldi bana.ve wvet boģuyurdu kimse beni.gormuyordum ama nefesim geliyordu artik.ve ben bundan gerisini hatirlamiyor7m.gozlerimi kizlarin kucaginda açtim.ben burda napiyor7m ama ben duştaydim deyip uzeirme baktim çiplakmiyom diye.beni giydirmişlerdi.kalp icin hap veriyorlardi.kiraçi soyledki kizim senin vucudunda kizarik el izleri var hele boğazinda bile.ben beyaz tenli biriyim.o yuzden bende izler hemen uze çikar.bilmiyorum dedim.basima gelenleri anlattim.burda bi daha kalmam dedim.evimze gitdikden sonra hocaya gitdik.sana musallat olmuslar dedi hoca .bide erkekleri oluyor onlarin.nefisleri berbat oluyor.kime nefis salirlarsa uzaklasmazlarmiş.banada oyleymiş.bi dua yazdi ondan sonra oldu bitdi hepsi
Aysu111 aaaa 😱 canım çok üzüldüm yaaa ben lisedeyken hocalarımız kızlara duşa girerken kilotlu olun öyle yıkanın en son o bölgenizi yıkayın çıkın çünkü cinler duştan geliyormuş eğer erkekse bide aşık oluyorlarmış hatta bazen kalktığımızda ellerde kına olmanın nedeni cinler evlenme teklifi ediyormuş 😨 bende ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ne yazıkki öyle, kuzenim de birgün elinde arapça yazılarla kına olduğunu söyledi onada caminin imamı aynı şeyi söylemiş oda o olaydan etkilendi hemen kapandı eşarp fln takıyor Ama içinde hiç mutlu değil psikolojik olarak baya sarsıldı 😕 ama ben uyamıyorum bu duş mevzusuna korkukuyorumda 😏