Sevde_20 asko çok eski postlardan birinde okumuştum kocasına oral uaparken kocasının k9tünde domates kabuğu görmüştü birii 🤮😅😅
Pozisyon meselesii. !!🔥💅
Sevde_20 oo aşko sende ne cevherler varr öylee 👍🏻
fistiklicikolata ikna etmeyi dene çocuğun var mı belki çocuktan sonra büyür
Hayatonemsemeyedegmez yok artık bizde ışık kapalı olur benim görmem mümkün değil 😅😅😅😅😅😅😅
@Rouge kuşumm ben hesabıma fotoraf koyamıyorum neden acaba
Sevde_20 ayy aşko pis pis oral yaptıranda ne biliyimm 🤮
Kızlar alkadız ama birşey sorucam .. ben şuan 4+4 haftalık hamileyim kesede görmedim kalp atışıda görmedim daha haftaya göricem inşallah 🥰 . Kendi kendime mastürbasyon yapsam olurmu canım çok çekiyor ( linçlemeyin lütfn)
Sevde_20 Var canım büyüdü ama emzirmeyi bırakınca geri söndü öyle büyükte alıştım şimdi kötü hissediyorum 😀
Hayatonemsemeyedegmez profil resminden mi bahsediyorsun
- Düzenlendi
Rouge evet kuşumm bu arada kulanıcı adımı değiştirdim nurtrhn di eskidenn
Rumyz askım hamilelik bu şahsen birşey diyemem daha çok küçük zarar gelebilirr
Hayatonemsemeyedegmez evet kusura bakma 😅🤭
aykirikadin ne kusuru aşko 🤭 ama postu atese verr bekliyorum güzel taktiklerinle 🤭
fistiklicikolata anladım canım
Hayatonemsemeyedegmez yok canım öyle de olmaz erkeklerde temizliğini yapacak benim eşim öyle gezmez bile yani temiz olur yoksa niye yapıyım bende istemem
Hayatonemsemeyedegmez ya ciddi misin ? 1 kere yaptım allahım inşallah birşey olmamışdır🙏
Rumyz Bişey olacagını sanmıyorum sonuçta neler yapıyoruz öğrenmeden önce ama bence doktoruma danışmadan bişey yapma ilişki yasak duydum ama orgazmın zararı olduğunu duymadım ama belki zararlıdır bilemem en iyisi doktora sormak