• +18
  • EVLENMEDEN ONCE YEDIGINIZ HURMALAR 2

HurremSultan evlenmemize 1 ay kala evimizi tutmuştuk. Birgün eve gittik bir şey için şuan hatırlamıyorum, e ev bomboş ve perde falan da yok. Binalar dip dibe… olaylar gelişti sonra pencere olmayan hole geldik duvarda işimizi hallederken kapı çalmasın mı!? Dedim eyvah ne yapacağız? Açmayalım dedi sonra telefon çaldı görümcem arıyor abi kapıyı aç diyor… anası yollamış git bak geciktiler diye🙄 nasıl toparlandığımızı bilmiyorum elim ayağım titriyordu kız içeri girdiğinde 😅

nuryollanna evet evliyken bayram tatilinde valla nasıl cesaret ettik bilmiyorm arabanın filmli olup dılarıdan görünmemesi cesaret verdi sanırım he bir aaha yapar mıyım yapmam diken üstünde oluyır insan etrafı kolaçan etmekten pek bişey anlamadk

TombulHatun vay be bence tam bir fantezi. Esime desem o böyle maceralara yeltenmez. Napıcam bu adamla bilmem hic heyecan yok.

nuryollanna bizimki köyde 15 gün kaldık ev çok kalabalıktı ya böyle bir kaçamak yapacaktık yada eve dönene kadar hiç yapamayacaktık bir çılgınlık yaptık işte 😄herkes bir olmuyor eşinde öyle bir insan değil demekki

HurremSultan eşim benim ilkim. Ve evet bir ton hurma yedik hurmalıktan çıktı yani 🤣 gece beraberde kaldığımız oldu arabada sevilmelerimiz işk ilişkimiz falan sonra bağ evi yaptırdı orda kalıyorduk bazen ooo neler neler anlatsaammm

5 gün sonra

hilaler yaa hayalim arabada yapmak ama çocuktan dolayı fırsat olmuyor 🥰çocuğunuz oto koltuğunda uyurken nerede ilişkiye giriyorsunuz ön koltukta mı ? 😄

Deleted18 hepsi hahahaha 😂 yani ilkimi eşimle yaşadım ama ona gelene kadar farklı ortamlarda farklı kişilerle farklı şeyler oldu tabii 😂