Kızlar daha önce aranızda rahim filmi çektiren oldumu acaba nasıl oluyor doktorum rahim filmi çekicegini soyledim cektirenler bilgi verebilirim nasıl oluyor acaba?
Rahim filmi
Rabiaa ben çektirdim canım iki hafta önce vajinanın ağzına bir demir koyuyolar açmak için ve ilacı gönderiyolar 2 3 dakikalık bir işlem
Meri12 ya acıyo ama öyle çok aşırı bi ağrısı yok tabi yeni sistemse eski sistem acıtıyomuş
Rabiaa hiç gerek yok boş boş araştırmaya ben araştırdığım için bacaklarım titreye titreye gittim hiçte korktuğum kadar yoktu benim zamanım olmadığı için anstezili yapmadım normal yaptım dediğim gibi öyle aşırı bi acısı yok aneztezili tam uyutuyorlar sordum çünkü tamamen uyutuyoruz dediler ve anestezili normale göre pahalıydı ben özelde yaptırdım 2 3 dakika için anesteziyede fazla parayada gerek yok bence tabi benm fikrim anstezinin kendisidr zaten iyi değil biliyosundur
Rabiaa ha senin yumurta sıvısı onu nasıl yaparlar bilmiyorum benimki tüplerin filmi çekildi o zaman riske atma direk anestezili yap en azından uyursun acı hissetmezsin yinede doktorunla konuş tam olarak nasıl yapılıyor diye ona göre karar verebilirsin
Rabiaa rica ederim korkma emin ol fiziksel acıların bi zamanı vardır acır ve geçer derinden acı olmasın 😊
Meri12 valla canım iki üç kere tek kullandım sonrasında düzenli kullanmadım ama sancılarım olmuyodu düzenli kullanmadım bu arada canım bugün test yaptım çift çizgi çıktı 🙈 hala inanamıyorum hastaneye gitmeden emin olamayacam galiba
Meri12 allah razı olsun canım benim 🥰😘😘 işte emin değilim hem kistim var hemde ben 16 gündür eşimin yanına geldim türkiyedeydim ben 16 günde belli olur mu emin olamadım ama tam iki çizgi yani tam belli oluyo
Meri12 ay inşallah canım ya rabbim isteyenlerin herkese hayırlısoyla nasip etsin inşallah hayal kırıklığına uğramam bende 🙏🏻🙏🏻💜
Meri12 gittim acile canım idrar aldılar negatif dediler yarın gidip kan verecem bakalım umudum kalmadı galiba test yanılttı beni 😏