Rahim filmi
Rabiaa rica ederim korkma emin ol fiziksel acıların bi zamanı vardır acır ve geçer derinden acı olmasın 😊
Meri12 valla canım iki üç kere tek kullandım sonrasında düzenli kullanmadım ama sancılarım olmuyodu düzenli kullanmadım bu arada canım bugün test yaptım çift çizgi çıktı 🙈 hala inanamıyorum hastaneye gitmeden emin olamayacam galiba
Meri12 allah razı olsun canım benim 🥰😘😘 işte emin değilim hem kistim var hemde ben 16 gündür eşimin yanına geldim türkiyedeydim ben 16 günde belli olur mu emin olamadım ama tam iki çizgi yani tam belli oluyo
Meri12 ay inşallah canım ya rabbim isteyenlerin herkese hayırlısoyla nasip etsin inşallah hayal kırıklığına uğramam bende 🙏🏻🙏🏻💜
Meri12 gittim acile canım idrar aldılar negatif dediler yarın gidip kan verecem bakalım umudum kalmadı galiba test yanılttı beni 😏
Meri12 allah razı olsun canım inşallah hayırlısı olsun rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin ne yapalım yapacak bişi yok yarın gideceğim bakalım ne olacak 🙏🏻🙏🏻😘😘💜
Meri12 canım gittim hastanede de idrara baktılar kan yaptırmadılar ordada pozitif çıktı ben yine evde yaptım yine çıktı pazartesi gidecem hastaneye kan vermek için pazartesi kan vermeyene kadar içim rahat olmayacak dua et canım inşallah hayırlısıyla vardır 🙏🏻🙏🏻💜😘😘
Elba inşallah canım testi yapar yapmaz direk belli oluyo ikinci çizgi dur atayım şimdi resmi
Meri12 ay inşallah canım benim ya 😘😘🥰🥰