Rabiaa ha senin yumurta sıvısı onu nasıl yaparlar bilmiyorum benimki tüplerin filmi çekildi o zaman riske atma direk anestezili yap en azından uyursun acı hissetmezsin yinede doktorunla konuş tam olarak nasıl yapılıyor diye ona göre karar verebilirsin

Semanur21 önerin içinde sagol en azından fazla abartılı korkularım azda olsa kayboldu😅🙏

Rabiaa rica ederim korkma emin ol fiziksel acıların bi zamanı vardır acır ve geçer derinden acı olmasın 😊

Meri12 valla canım iki üç kere tek kullandım sonrasında düzenli kullanmadım ama sancılarım olmuyodu düzenli kullanmadım bu arada canım bugün test yaptım çift çizgi çıktı 🙈 hala inanamıyorum hastaneye gitmeden emin olamayacam galiba

Semanur21 yaaa hamile misn ay canım benm çok sevindim adına yeminle ben hamile olmuş gibi sevindim ama dediğin gibi hastaneye gitmeden emin olma 😘ama aşşırı sevindim inanırmısn 😘🌹hadi hayırlsıyla ya inşaAllah hastanede de netleşir 🤲🏻🥰

Meri12 allah razı olsun canım benim 🥰😘😘 işte emin değilim hem kistim var hemde ben 16 gündür eşimin yanına geldim türkiyedeydim ben 16 günde belli olur mu emin olamadım ama tam iki çizgi yani tam belli oluyo

Semanur21 tabiki belli olur canım zaten 10 günde mi ne döllenme oluyor. Ay Allahım tamamına erdirsin inşallah 🤲🏻

Meri12 ay inşallah canım ya rabbim isteyenlerin herkese hayırlısoyla nasip etsin inşallah hayal kırıklığına uğramam bende 🙏🏻🙏🏻💜

Meri12 gittim acile canım idrar aldılar negatif dediler yarın gidip kan verecem bakalım umudum kalmadı galiba test yanılttı beni 😏

Semanur21 İnşaAllah vardır canım ya ümidini yitirme sakın üzülme de lütfen 🤲🏻🌹Allah kerim hayırlsı olsun sıkma canını güzelim 😘🌹

Meri12 allah razı olsun canım inşallah hayırlısı olsun rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin ne yapalım yapacak bişi yok yarın gideceğim bakalım ne olacak 🙏🏻🙏🏻😘😘💜

Meri12 canım gittim hastanede de idrara baktılar kan yaptırmadılar ordada pozitif çıktı ben yine evde yaptım yine çıktı pazartesi gidecem hastaneye kan vermek için pazartesi kan vermeyene kadar içim rahat olmayacak dua et canım inşallah hayırlısıyla vardır 🙏🏻🙏🏻💜😘😘

Semanur21 selam uzun zamandir seni takib ediyorum ama bence hamilesin bu kadar yanilma payi olamaz he birde testin fotosunu atsanda baksak.ben adetime 1 hafta kala yapdim cokk silikdi sonra her gun yapmaya devam etdim berilginleshdi sende nasil cikiyor silikmi yoksa belirginmi adetin gectimi?

Semanur21 bak kaç kere pozitif çıkmış tabiki kan daha önemli İnşaAllah vardır kuzum dualarım seninle 🥰😘

Elba inşallah canım testi yapar yapmaz direk belli oluyo ikinci çizgi dur atayım şimdi resmi