zehirlisarmasik Ay kocam görevde 10 gün sonra kavuşuyoruz bacım ara ara bu tarz mesaj atıyorum kafayı yiyor 😂 10 gün sonra da bizim bayramımız 😍
Kocacığıma mesaj🔥 ortalık alev alsın 🔥
mavikelebekk__ evet hadi gerisi sende bacım ateşiniz bol olsun😁😁
yesilimsii kafayı yedirtmek bizim işimiz🤣🤣deli olsunlar hasretten delirsinler
yesilimsii Allah kavuştursun bacım
zehirlisarmasik Yazdım 😁
Sapıklık yapma gelir ağzını yüzünü yerim bak yazdı 🤭🤣🤣
zehirlisarmasik Kız sen youtubedaki esra mısın? O da annesine böyle kafiyeler kurar 😅😅
zehirlisarmasik Amin canım benim 😍
mavidenyoksunun benimkide uzakta mesajlarla öyle bir tahrik ediyorum ki heyecanla gelmeyi bekliyor 😂
mavikelebekk__ gelsinn bizde onun için uğraşıyoz😅
MedavikPastam yok valla you tube falan yok bende içimden geleni yazdım benimde vardır öyle huylarım ilham gelirse tabi ki🙈☺️kocama nişanlıyken az şiir yazmadım ❤️hepsi aşktan bebeğim 😂
duy1se şafak kaç bacım
zehirlisarmasik Geldi 😁🤭
zehirlisarmasik haahahah anladım canım ne güzel😍😁
mavikelebekk__ helal olsun kız sana hadi darısı bana😅😅
zehirlisarmasik Ya geldi ama bu seferde o yaklaşıyo ben kaçıyorum malum çok sıcak 😰
mavikelebekk__ kız boşa mı uğraştık duş alırsın bişey olmaz ya da direk duşa gir beraber🤭
zehirlisarmasik off off i ne güzel mesajlar öyle yaa valla dibim düştü 😂😂
mavikelebekk__ vaaay helal enişteye,💃💃💃
rengarenk29 senin dibin düştüyse kocana neler olur atınca bi düşün bebeğim 🤭 biz kadınlar genel olarak seviyoruz böyle erotizmi napalim huyumuz kurumasın 😈😜
zehirlisarmasik evet ama önceden eşim mesaj atardı bu akşam seks yapalım, değişik biseyler yapalım, düşün bakalım neler yapabiliriz ya da bana sürpriz yap falan yazardı. Artık yazmiyo. Adamı ben korelttim resmen. Ama yine benim canlandırmam gerekiyor. Bunu başarabilirim bence 💪