Sahra5 yengeç yemediğim gün yoktur 😂😂 işin şakası hiç yemedim balık bile pek sevmem eline sağlık belki birinin işine yarar yapar
Yengeç surimi salatası😁
Sahra5 yengeci nerden bulak
Evde bir tek tezgah var 😃😃 ay şaka maka sadece yengeç yok burda bulmam da imkansız ama eminim çok lezzetlidir yengeç severim 🤤🤤
- Düzenlendi
Sahra5
*Kavanoz
*Mayonez
*Küp
*İyice 😂
Peki mersinde doğup da hiç yengeç yememiş olmam kac puan 😀
Elisam2022 Peki Mersini duyunca gözlerimin dolması 🥹 Mersin de mi yaşıyorsun
TombulHatun yengeçsiz asla yapamam , eşim hergun gelirken 1 kilo alır ertesi gün biter çok severiz ailecek 😂 o değil de hiç yemedim ama üstüne limon sıkıp yemek istiyorum 😂😂
Pembishhatun Ah keşkeeee..1200 km uzağa gelin geldim bok mu vardı sanki 😀😀 sen?
Ask_hosmus senin yemek postlarında ne işin var 😂😂
Sahra5 Benim adam balık bile yemez. Denizden çıkan hic bir şeyi yemez hatta 🤭 yapan olursa foto atın kızlar merak ettim
Sahra5 Yokmu bunun türkçe versiyonu? Surumi ne kız?😃
Sahra5 kilosu 660 TL olan bir ürünü yemesem hiç bir şey kaybetmem sanırım tipi de bir tuhaf yiyene sevene afiyet olsun 😂
Sahra5 çok pahalı . 😂 bi kilo et alır kavurma yaparım. Şaka bir yana değişik şeyler denemeyi severim de eşim sevmez. Dümdüz bir adam
Sahra5 oğlumun deyimiyle eggeç olmadan günümüz geçmez. Bu forumda sanmıyorum ki yengece o kadar para verecek biri olsun
MedavikPastam 🤣🤣 işte ben de tercüme ederk türkesi böyle çıktı
TombulHatun yanii o kadar pahalı olunca belki bende almazdım ama illa o kadar da almam yani örnek olsun diye önüme ilk çıkan fotoyu attım 😌 bilmiyorum tabi marketlerde açık olarak satılıyormu türkiyede
Sahra5 biz o paraya et almayı tercih ediyoruz ya ben zaten suşi de sevemedim hiç normal balık bile zor yiyorum 😂
Etlibutlumutlu niye kız ben veririm de yemiyorum işte yengeç 😂😂😂