etoile aşkım mesela ete kıymaya vs. Veririz bende veririm ama yengece vermem yani burda yengeç yiyen Bi kesimin olduğunu düşünmüyorum belki çıkarsa 3 5 kişi çıkar belki @Rouge yiyodur onda öyle Bi hava aliyorum

Etlibutlumutlu yani yeseydim verirdim. Suşi denedim çok sevemedim. Yengeç denemedim irite oldum çünkü. Çok çok deniz ürünleri yemem aslında. Ama yeseydim verirdim. Hiç acımam 😂😂😂

Etlibutlumutlu ben et sevmem yemem,onun yerine deniz ürünleri cok severim karides marides bayılırım her hafta mutlaka ama yengec özellikle yemem ,şöyle yiyoruz dısarı cıktıgımızda vs de arkadasın dedigi sekilde degil ve eve de almam .onun dedigini arkadaslarım için almıstım bize geldiklerinde yoksa severek isteyerek almam yani bende 😂

Sahra5 kayınvalidem yengec cok sever ona yaparım belki yada tarifi veririm dkdk

Rouge Somonu nerden alıp nasıl yapıyorsunuz evimde hic balık yapmadim daha. Eşim sevmez kokusunu da sevmez kaynanamlara gittim hep balık yiyecegimde 2 senedir 😀

Elisam2022 Marketlerde de var. Kaç dilim istersen o kadar al. Ben tuz ve kırmızı biber vurup kızgın yağda kızartıyorum. Biraz az pişmiş severim. Siz zevke göre istediğiniz baharatı vurup istediğiniz gibi kızartabilirsiniz😊

Sahra5 aslında sevmemek değil ,hiç denememek diyebiliriz 😂dünyanın birsürü nimeti varken bugünde yengeç deneyeyim demedim hiç 😂😂

Nietzsche 🤣🤣🤣🤣 bak aslında haklısın mesela ben de bir çok şeyi denemedim ve yeni şeyler denemeyi seviyorum o yüzden hep bakıp internetden yeni tarifler yapıyorum sadece kendi ülkemin mutafğına odaklı değilm

Sahra5 aslında çok güzelmiş tadı hiç denk gelip yemedim kendim yapmaya uğraşmam ancak önüme gelirse tadına bakarım 😁

Elisam2022 marketten alıyorum parca halinde benim eşimde sevmez balık ama bunda sıfır balık kokusu ozellikle benim yaptıgım sekilde yaparsan tat olarak da asla balık balık degil koku olarak da.ben kremalı yapıyorum kremanın içine biraz krem peynir koyuyorum sogan ıspanak gibi sebzelerle yapıyorum genelde bol baharat bazen de sadece krema ile yapıyorum.sonra somonları dizip üstüne hazırladığım krema sosunu döküyorum hop fırına lokum gibi oluyor lokum yanına brokoli de ekleyebilirsin.eger ıspanaklı yapmazsam yanına makarna yapıp makarnaya kesin ıspanak ekliyorum cok yakıştırıyorum

Rouge Kiz benimki öyle tuhaf adam ki. Ispanak brokoli karnabahar pırasa hiç birini yemez. Krema da sevmez. Kremalı tavuk falan yaparım zordan yer. Bu yazdıklarının hiç birini yemiyor. Ama ben bebisle kendime yapacam 😀 umrumda değil valla yemesin😀