Yengeç surimi salatası😁
Etlibutlumutlu yani yeseydim verirdim. Suşi denedim çok sevemedim. Yengeç denemedim irite oldum çünkü. Çok çok deniz ürünleri yemem aslında. Ama yeseydim verirdim. Hiç acımam 😂😂😂
- Düzenlendi
Etlibutlumutlu ben et sevmem yemem,onun yerine deniz ürünleri cok severim karides marides bayılırım her hafta mutlaka ama yengec özellikle yemem ,şöyle yiyoruz dısarı cıktıgımızda vs de arkadasın dedigi sekilde degil ve eve de almam .onun dedigini arkadaslarım için almıstım bize geldiklerinde yoksa severek isteyerek almam yani bende 😂
Sahra5 Yok ya onun yerine somun balığı yerim bayılırım somona
Sahra5 yengeç hiç denemedim karides kalamardan devam ben 😁
MedavikPastam aayy günlerdir canım çekiyor aldım da bir türlü yapamadım sen diyince aklıma geldi yarın yapıyım 😍
Susunbebekuyuyo o değilde yengecin bu kadar sevilmemesi 😂😂😂😂
Rouge Somonu nerden alıp nasıl yapıyorsunuz evimde hic balık yapmadim daha. Eşim sevmez kokusunu da sevmez kaynanamlara gittim hep balık yiyecegimde 2 senedir 😀
Rouge Yap yap afiyet olsun😁🥰
Elisam2022 Marketlerde de var. Kaç dilim istersen o kadar al. Ben tuz ve kırmızı biber vurup kızgın yağda kızartıyorum. Biraz az pişmiş severim. Siz zevke göre istediğiniz baharatı vurup istediğiniz gibi kızartabilirsiniz😊
MedavikPastam Bebişe nasıl yapmak lazım acaba daha az yağda falan yada airfryerda yapsam bence olur gibi 🙂
Sahra5 aslında çok güzelmiş tadı hiç denk gelip yemedim kendim yapmaya uğraşmam ancak önüme gelirse tadına bakarım 😁
Elisam2022 Onu bilmiyorum canım😐
Elisam2022 marketten alıyorum parca halinde benim eşimde sevmez balık ama bunda sıfır balık kokusu ozellikle benim yaptıgım sekilde yaparsan tat olarak da asla balık balık degil koku olarak da.ben kremalı yapıyorum kremanın içine biraz krem peynir koyuyorum sogan ıspanak gibi sebzelerle yapıyorum genelde bol baharat bazen de sadece krema ile yapıyorum.sonra somonları dizip üstüne hazırladığım krema sosunu döküyorum hop fırına lokum gibi oluyor lokum yanına brokoli de ekleyebilirsin.eger ıspanaklı yapmazsam yanına makarna yapıp makarnaya kesin ıspanak ekliyorum cok yakıştırıyorum
TombulHatun o değil yengeç nerde satılır 🤨😂😂
Rouge Kiz benimki öyle tuhaf adam ki. Ispanak brokoli karnabahar pırasa hiç birini yemez. Krema da sevmez. Kremalı tavuk falan yaparım zordan yer. Bu yazdıklarının hiç birini yemiyor. Ama ben bebisle kendime yapacam 😀 umrumda değil valla yemesin😀