pakize34 spiral taktırdıktan sonra içe boşalma yapıyormusunuz yoksa çift mi korunuyor sunuz, biz hamilelik olur diye geri çekilme yapıyoruz ayriyetten, spiralle hamile kalanlar var diye korkum var 😌
veraeyl pakize34 bende taktırdım bakır olanından bizde ne olur ne olmaz geri çekilmede yapıyoruz benim için tek zorluğu adetim 10 gün sürüyo 🥲
Sevde_20 veraeyl canım bu durum düzeldi mi bende de aynı problem var 6 ay once taklidi hala 10 gun adet oluyorum hep öyle mi gidiyo senin baya olmus takılalı diye bi danismak istedim💫💜
Etipetito Askokuskom inan acımıyor inan benim gibi canı tatlı olan biri taktıysa sen hayli hayli takarsın😂sadace hafif adet sancısı gibi oluyo
Askokuskom Etipetito benim doğumdan kalan travmam var kızım sagolsun 20 saatte dogdugu için belki 40 defa ellendim artık yeteeerrrr diye bağırıyodım hala atlatamadım o korkuyu 😂😂 nasıl takıyo ya öyle dışarıdan o kdr kolay mı bide taktıgını nerden anlıyor ultrasonla bakıyolarmı
Etipetito Askokuskom Bende 3 kere normal doğum yaptım aslanııımmm😂 Speklum diye kör olasıca bir alet var önce onu takıyor rahmine ayarlanıyor o ayarlandıkca rahmin genişliyor ve uzun bir şeyin içine spiral yerleşririyor o.şişi sana sokuyor ve bırakıyor rahminin içine 😂bide sonra ultrasonla bakıyor zaten doktor
blackhoney Benimki de bakırdı ve beni sadece 1 sene korudu. Sonrasında bi baktım aaa oda ney hamileymişim. 2. Çocukta bu şekilde dünyaya gelmiş oldu 😂
blackhoney veraeyl valla dikkat edin yani 😂 ben 3. Çocuktan sonra artık yeter dedim ve bağlattım. Artık böyle de hamile kalırsam bir Meryem ana bide ben kutsal kadınlar olarak tarihe geçicez 😂 töbe estagfurullah ya 🤣
veraeyl blackhoney ahahahhahaha 😂 çıkarttırmayı düşünüyodum bu yazdıklarınızdan sonra direk vazgeçtim 😂
pakize34 blackhoney yan etkileri oldu mu bağlatmanın normal içe boşalma yaşayabiliyorsunuz değil mi bu durumda
Enerciii Askokuskom hormonlu olan Kan degerlerinize göre kararlaştırılıp takılıyor spiral yani hormon bozuklugu varsa size uygun olan hormonlu diye onu takıyorlar kesin çözüm degil kayma yapabilir Veya başka sorunlarda dogurabilir sonuçta yabancı bi cisim ama bence hergğn hap içmektense veya kondom takmaktansa spiral taktırıp şöyle 10 ayda birde kontrolünüze giderseniz üzerine birde geri çekilme yaparsanız bence en garanti yöntem olur . Zaten bi gidin taktırın üç ay bi deneyin vücudunuz kabul edecekmi yoksa çıkartılmasımı gerekecek o zöana bakılır duruma benim vücut kabul etmedi malesef . Ama olurda herşey yolunda gitti takıldı sakın aman sakın saldım çayıra mevlam kayıra hesabı yapmayın takibiniz yapın Kaydımı ettimi izleyin kontrollere gidin sonra bir bebiş merhaba demesin ha birde Bakır olanı devlet takıyordu 10 yıllıktı hormonlu kaç yıllık bilmem