Etipetito Askokuskom 2022 ocak ayında taktım o günden beridir gayet iyi koruyor geri çekilme olmadan geri çekilme isterdim ama eşim madem korunacaz neden spiral taktın diyor 🤦♀️😂 Bide benimkii bakır olandan hormonlu hakkında hiç bir fikrim yok 5 yıllık var 3 yıllık var 10 yıllık var benim ki 10 yıllık olandan 3 çocuktan sonra beni sadece o kurtarır 😃Tabi istediğin zaman gidip çıkarabilirsin adı 10 yıılık sadece
Askokuskom Etipetito eşiniz haklıymıs 😂😂 peki özelde mi taktırdınız yoksa devlet te takıyor mu nasıl oluyo
ebra Etipetito ay ben de taktıralı 1 yıl oldu hep geri çekilme oldu korkuyorum içime boşalırsa daha dün kontrole gittim yerinde napsam acaba 😄😄
aynisi Askokuskom 1 yıldır spiralle korunuyorum geri çekilmeyle daha güvenilir koruma yöntemi olur. Biz geri çekilmiyoruz yine de koruyor. Sadece geri çekilme ile çok hamile kalan var korumuyor
Askokuskom aynisi evet geri çekilme korumuyor her zaman riski var bu yüzden bu konuyu araştırıyorum siz nerde yaptırmıştınız
Etipetito Askokuskom devlette taktırdım ben gayet memnunum Gittim kadın doğum doktoruna spiral taktırmak istiyorum diye gittiğimde adetliydim adetimin ikinci yada üçüncü günüydü doktor hemen yukari doğumhameye ebenin yanına gönderdi ebe çıkar üstünü çık masaya dedi tabi ben tir tir titriyorum çok aciycak diye 😄ki hiç acımadı sandığım kadar acımadı diyelim sonra ebeye dedim kaç yıllıktır 10 yıllıktır da sen o kadar beklemzssin dedi bana zilli😂lafını da soktu kalktim masadan 🤣
pakize34 spiral taktırdıktan sonra içe boşalma yapıyormusunuz yoksa çift mi korunuyor sunuz, biz hamilelik olur diye geri çekilme yapıyoruz ayriyetten, spiralle hamile kalanlar var diye korkum var 😌
veraeyl pakize34 bende taktırdım bakır olanından bizde ne olur ne olmaz geri çekilmede yapıyoruz benim için tek zorluğu adetim 10 gün sürüyo 🥲
Sevde_20 veraeyl canım bu durum düzeldi mi bende de aynı problem var 6 ay once taklidi hala 10 gun adet oluyorum hep öyle mi gidiyo senin baya olmus takılalı diye bi danismak istedim💫💜
Etipetito Askokuskom inan acımıyor inan benim gibi canı tatlı olan biri taktıysa sen hayli hayli takarsın😂sadace hafif adet sancısı gibi oluyo
Askokuskom Etipetito benim doğumdan kalan travmam var kızım sagolsun 20 saatte dogdugu için belki 40 defa ellendim artık yeteeerrrr diye bağırıyodım hala atlatamadım o korkuyu 😂😂 nasıl takıyo ya öyle dışarıdan o kdr kolay mı bide taktıgını nerden anlıyor ultrasonla bakıyolarmı
Etipetito Askokuskom Bende 3 kere normal doğum yaptım aslanııımmm😂 Speklum diye kör olasıca bir alet var önce onu takıyor rahmine ayarlanıyor o ayarlandıkca rahmin genişliyor ve uzun bir şeyin içine spiral yerleşririyor o.şişi sana sokuyor ve bırakıyor rahminin içine 😂bide sonra ultrasonla bakıyor zaten doktor
blackhoney Benimki de bakırdı ve beni sadece 1 sene korudu. Sonrasında bi baktım aaa oda ney hamileymişim. 2. Çocukta bu şekilde dünyaya gelmiş oldu 😂