• Muhabbet
  • KURALLAR , KURALCILAR , CİZGİLER .

Rouge bende çocuğun olursa dedim zaten 😂😂
Ama içtenlikle söylüyorum gerçekten annelik duygusunu bilmen gerekli yani herkes bilmeli bence tabi kıymetini bilen herkes eşsiz bir duygu kimsenin anlatmasıyla anlamayacağın bir duygu bir bebeğin kanatsız meleği olmalısın nerde ne zaman onu sen bilirsin yaparsın yapmazsın onuda sen bilirsin ama masum bebekler masum insanların emanetleri olmalı

Eskobar olsada böyleyim diyorum bende😂
    Annelik duygusu eminim cok farklıdır eminim cok güzeldir ama kanatsız melek olmak için anne olmak gerekmiyor ya şimdi o kadar cocuga bakıyorum bir cocuk dünyaya getirmekten o kadar fazladır ki sevabı umarım birgün gerçekten hazır olurum ama bilmiyorum neden çocuk konusundan cok uzagım cok fakat bir yandan katılıyorum dedigine

Rouge ben mesela oyle yapıyorum. Bu anlattıklarını 2 bebe ile yapabiliyorum. Ama hergun değil mesela. Bu ara vücudum çok güçten düşüyor. Haftaya bir kan baktirircam. Ama gücüm kuvvetim yerindeyken aynı bu şekilim. Saclarimi bile yapıyorum. Ama işte hergun yapamıyorumm ya bebeğim rahatsız huysuz oluyor ki. 2 tane var. Yada ben yorgun düşüyorum. Hele misafir ağırlamak 1 hafta hasta oluyorum sonrasında 🫠😵‍💫 misafir konusunda çok takıntılı bir insanım. Keşke karşı taraf da bana karşı o kadar emek harcasa ama elimde değil ya off

Ask_hosmus çok gaza geldim inşallah yapacam😂😂😂 kaç kere denedim neler yaptım amaaa sanırım biz gececi insanlarız chxhmshxjd hep eskiye dönüyor duzen😶‍🌫️😶‍🌫️

Nurtrhnx1 kız vallaaa ay anne nasıl yapıyorsun diyorum. Kiloluyum göremiyorum artık temiz yapmak istiyorsa temizlesin diyor ajajajaja

Dogruu43 ya aslında kural degilde el alışkanlığı diyelim 😅 yoksa ben öyle cok sert kuralcı bir insan degilim. Herşeye herkese uyum sağlarım. Ev düzeni konusunda illa şöyle olacak ,illa böyle olacak diye bir şeyim yok, benim cocukluğumdan beri huyum bu. Kendimi bildim bileli hep düzenli hep titizimdir. Ve eşimde aynı benim gibi olunca sanki ikizimi bulmuş gibi oldum 😂elbise dolabı hep düzenli, cekmeceler ,banyo dolabı hep düzenlidir. Havlu dolabım hep aynı hizada katlanmış olarak durur, buzdolabımı haftalik pazar alişverisi yapmadan önce hep temizlerim, dolaba poşetle koymam hic bir seyi. Yıkar kurutur kapaklı kaplara koyup öyle dolaba yerleştiririm. Hep el alışkanlığı bana göre. Bekarken de hep böyleydim. 😅

Rouge hazır olduğun zaman ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın anne olursan bir gün bende şahit olursam düşüncelerini bir daha dinlerim inşallah🥰

keyfimvekahyasi o senin güzel düşüncelerin canım 🥰 çok teşekkür ederim 💕☺️

HurremSultan bak ne güzel isteyen 2 cocukla da yapabiliyor istisnalar olabilir tabiki güzel beslenmediysen belki vitamin eksikliği falan olabilir canım bu arada bende asırı misafire takıntılıyım yani varya herseyi yapıyorum herseyii

Rouge ay demii misafir çok başka bir olay benim için ☺️ evimi tertemiz yaparım en ince ayrıntıya kadar. Yemekler öylee çok uğraşirim elimde değil aksini yapamıyorum yoruluyorum baya eşimde her misafir gelince bana kızıyor. Birdsha kimseyi çağırmayalım sen çok yoruluyorsun falan diye ama işte misafir olmadan da evde berwket olmaz ki❤️💖 sadece tek sorunum var kimse bize aynı değeri vermiyor. Bu ara bu konu cok canımı sıkıyor

Dogruu43 çok ısrar eden sürekli iç diyen bir arkadaşım bile olmuştu ama kokusu dumanı bu kadar rahatsız ederken asla denemedim

HurremSultan 😔 asla misafir geleceği zaman aşırı özenmem. Misafir olacağı kişi de çok özensin istemem. Çok özenilirse rahatsız oluyorum resmiyet çokmuş gibi yakınlık hissedemiyorum