daldakifindik hep erken anne olmak istedim. Ama bilmiyorum ya çocuklu hayat ve çocuksuz hayat çok başkaymis iyiki varlar iyiki dogurmusum iyiki iyiki ama çok zor. Onlar yookken hayat çok bosmus. Ama şimdi onlar varken de çok zor. İnsan oglu nankör işte elindekinin kiymetini bilmiyor. Herşeyi etkiliyor cocuk uyku desen yok gezme desen yok herşey çok yorucu herşey. Bugün alt komşum dedi ki sizin yan komsu yolumu çevirdi bizden dolayı demiş ki çocukları hasta mi nedem bu kadar ağlıyor yada çocukları mi dovuyorlar yani çok ağlıyorlar. Teyze de demiş yok kızları çok cadiii😂 yani bebeklerim de fenaaa herseyim zorlu bacim herseyim
Kaybedilen saygı geri kazanılır mı?
HurremSultan inanın ki aynı şeyleri bende yaşıyorum ve her şeyi akışına bıraktım nasıl olursa olsun 2.5 yıldır evliyiz bizde ne olduysa şu 1 senenin içinde oldu artık gerçekten tanıyamaz hale geldim🥺aynı dediğiniz gibi bı iyi bı kötü ya insan hiç mi evinde durmaz ya her gün kahvehane mi olur bilmiyorum bu hayattan artık hiç bir beklentim kalmadı😔
mer ya bizimki oyle gezmez bensiz bir yere gitmez. Benimle gidemedigi içinde gitmez zaten sevmiyor da gezmeyi🤧
HurremSultan Siz öyle davranın. Siz değişin o da değişir. Tavırlarına tepkileriniz değişsin.
Olumsuz yaşanan her ne olay varsa, üste cikmayin, çabalamayın.
“ben bazı şeyleri düzeltmek için çok uğraştım, artık olduğu gibi kalsın. Bahanelerin de senin olsun. ” deyin bir son kez arada. Sonrada mesafeli kalın.
Arada bir çizgi olduğunu hissetsin.
Aklı başına öyle gelir.
HurremSultan istediği yere gitsin artık diyorum kendi kendime ama işte içim rahat olmuyo gidecek yerim yok annem kayinvalidem köyde inanın artık daraldim ama karşımdaki insan benj anlamiyosa cidden boş yere kendimizi uzuyoruz😔
HurremSultan şu forumda bi seni aşırı merak ediyorum ya 😂 kafamda bir profil vardı ama altüst ettin yaşını söyleyerek 😂üzülme hep mutlu ol kuzum 🫶
daldakifindik normal kapalı bir 170 boyunda 73 kilo tombik bişi xvakgxjz esmerim kara göz kara kas svskhx
Women bunu hep deniyorum aslında ama diyorum ya bı iyi gelsin yetiyor yelkenler suya🥺 ama tekrar deniucem inşallah başarılı olabilirim
superisi_ ya aslında tek tek olayları yazmadigim için belki sanki ufacık sorunlar varmış ben abartıyor musum gibi gelebilir ama değil. Cidden hiç sorun yokken biranda parlıyor. biz salak bile demezdik ya salakkk şimdi ana avrat sovmuyoruz belki ama değiştik arsizlastik. Taviz tavizi doğurdu. mesela her işten geldiğinde soruyorum işte nasıl geçti neler oldu anlat falan. Eskiden anlatırdı şimdi hiç anlatmıyor. Geçen bı kadin arabasına çarpmış mesela beni haberim yok kaynım söyledi. Ne alaka mesela şaşırdım o an dedim hemen niye bana söylemedin ki ne alaka bana o söylüyor diye unutmuşum falan dedi yani bilmiyorum canım sıkılıyor ve hiçbir şeyi değiştiremiyorum. Tek taraflı savaş veriyorum. Yoruldum mutsuzum. Çok seviyorum ama bı o kadar da kırgın
HurremSultan hiç ama hiç boşa kürek çekmeyin uğraşmayın bu evliliği olduğu gibi kabullenin önünüze bakın. Daha az acı çekersiniz çaba gösterdikçe beklentiniz oldukça daha çok acı çekersiniz üzülürsünüz. Bırakın eşinizi bir kenara kendinizi çocuklarınızı düşünün başka türlü mutlu olmaya bakın illa bir çözüm arıyorsanız çok çok çok dua edin Allah a yalvarin eşimin gözünde yarabbim benim kusurlarımi ört bana değer versin saygı duysun diye Rabbimden başka hiçbir şey bu duruma çare olamaz
HurremSultan evliliğin ilk zamanları eşim bana da şakasına falan gerizekalı salak tarzı kelimeler söylüyordu her defasında aşırı tepki verip kızıyordum hiç sevmem bu kelimeleri şimdi farkettim ki sadece ilk zamanlarda kalmış şuna kullanmıyor mesela keşke ilk başta daha keskin olsaydınız bu konuda ama artık olan olmuş ne yapabilirsiniz ona bakalım bence biraz umursamaz olmanız size iyi gelecektir yani dediklerine takılmak yerine duymayın bile çünkü sinirlenmek söylenmek size bişey kazandırmamış aksine iyice takıntı yapmaya başlarsınız dalgaya alın mesela diyorsunuz ya pırasaya takıldı diye ne var nolmuş olabilir aç mı kaldın falan gülerek ama ciddiye alıp kavgaya çevirmeden belki o da hemen yumuşayabilir bi de şunu unutmayalım insan başka bir insanı asla değiştiremez sadece kendimiz istersek biz değişebiliriz
bahar33 kabullenmek istemiyorum değişsin istiyorum 🥺🥺
delicee ya aşkım ilk öyle umursamıyorum ne var yani noldu şimdi moduna geçiyorum. Hala devam ettirince kayislar kopuyor bende artık sesim yujseliyor bu seferde çocuklar korkunca bütün sinirim içime akıyor
HurremSultan o zaman çokça dua edin. Ama böyle çok üzülürsünüz bunu unutmayın kırılan incinen siz olursunuz
- Düzenlendi
HurremSultan pek zannetmiyorum yani şöyle ilk tartışmada bir adım ileri gidildiğinde ikinci tartışmada bir adım daha öteye gidilir yani ilkinde salak dendiyse ikincide lafın boyutu daha büyür bilmiyorum benim düşüncem bu, laflara fazla takılırım alınırım o yüzden tartışsam bile hakaret boyutuna getirmemeye çalışıyorum eşleriyle argolu küfürlü konuşanlara hayret ediyorum salak kelimesi bile küfür gibi gelir bana belki aile evimde görmediğim içindir, 21 yaş evlilik iki çocuk sorumluluk çok fazla haliyle erken yıpranıyor ilişki
HurremSultan sen benden küçükmüşsün ben 27 yaşındayım 5 senedir sevgili 2.5 senedir de evliyim. O kadar çabaladım ki asla olmadı. Çabalamak boşuna. Düzelmiyor. Evliliğim bitecek raddeye geldi sırf terk eden taraf olmamak için eve geldim onunla ama her akşam nolur anlaşmalı boşanalım yemin ederim ne para ne pul istiyorum dedim. Başta tamam diyor sonra seni çok seviyorum diye ağlıyor ama erkekler düzelmiyor. Ben bunu öğrendim. Ben şöyle yapıyorum tavsiye ederim sana da, iyiyken iyiyim hem de çok iyiyim hiç sorun yaratmıyorum öpüyorum seviyorum cinsellik desen süper ama en ufak kötü olayda ben artık ben değilim. Buz gibi oluyorum. Şok oluyor. En ufak bir şeyde kapıyı gösteriyorum açıkçası belki bu senin için ağır olabilir ama ben yapıyorum. Memnun olmayan beğenmeyen gider benim çabam buraya kadar. İyiyken çok iyiyim yemek temizlik işve cilve ama bana kötü davranan adama artık iyi olamam ben. Onun aynası oldum o nasılsa aynıyım hatta bin kat fazlasıyım. Kuzum 27 yaşındayım hem mühendisim hem öğretmenim avrupa vatandaşıyım ailem maddi manevi sürekli peşimde bir evin bir prensesiyim ama onun için her şeyi bırakıp geldim. O yaptığım fedakarlıkları göremeyecek kadar aptalsa hatta daha beteri nankörse artık çabalamayı hak etmiyordur. İnanır mısın ailemden nefret ediyor nedeni ise her koşulda arkamda olmaları. O istiyor ki o beni yönetsin istediğini yapsın ben yalnız kalayım ona muhtaç olayım gitmeyeyim. Yok öyle bir dünya. Koca hamileliğimi ailesiyle zehir etti 2 kilo aldım çocuğum 2 kilo doğdu neler çektim. Doğumdan sonra hamile kaldığım kilonun 10 kilo altındaydım. Allah bana ne yaşattılarsa aynısını yaşatsın onlara ne eksik ne fazla. Lafı çok uzattım. Abla tavsiyesi, çabalama. Çabalayınca iyice batacaksın. Bırak çabalamak isterse o çabalar çünkü nankör olan o.
Yok yok abartıyosun demedim asla yanlıs anlama. Sadece kadın olarak coğu zaman aynı şeyi yapıyorum onu demek istedim . O zaman bence biraz geri çekil canım. Biseylerin değiştini görsün bence
HurremSultan benimde yaşım 21… Önümüzde uzun yıllar var her yaş kendine göre bir tecrübe. Karşılık çaba oldumu geri kazanılır bence. 5. Yılımız bitti evleneli iki oğlum var. Ben evlendiğimzden beri asla eşime argo kullanmadim oda sevmez asla asla dersek birbirnize alisirsak devamı geliyor sinirli olsam bile demiyorum kendimi frenliyorum. Oda bazen ağzından kaçırirsa bidaha deme bana böyle şeyler çok ayıp çirkin laflar saygısız saygısız konuşma diyorum bidaha. Oda genel anlamda konuşmaz inşallah sizde öle olursunuz❤️❤️
HurremSultan Geri kazanılır ama bu iki tarafla olacak bir şey canım zaten sen de biliyorsun. Eşin gece çalışıyordu buradan okuduğum ve bildiğim kadarıyla belki uykusuzluk da eşini sinirli yapıyor olabilir. Bunun da tek bir çözümü var oda konuşmak yoksa hiç bir sorun konuşmadan çözülmüyor. Senin hissettiğin duyguları eminim eşinde sana karşı hissediyordur ama hayat şartları, iş yoğunluğu bazen eşin de çocukların da evliliğin de önüne geçebiliyor.
kanalize aynen öyle oluyor biliyor musun. Dün ilk defa şey dedim mesela “önceden işe gitme isterdim artık dört gözle bekliyorum gitmeni lütfen hemen gider misin dayanamıyorum artık sana” ben bunları dilime döktüm ama ağzım acıdı sanki gözlerimden yaşlar nasil aktı oda çekti gitti. Hiç demedi ki gidip noldu yapma böyle diyim Sabah da gelince ağladım dayanamadım yine niye bu kadar duygusalsin diyor bu günlerde dedim evliliğimiz bok gibi farkında mısın. Yok öyle birşey ağlama çocuklar uyanacak dedi sarıldı kendince sebeklik yaptı uyudu. Yani bilmiyorum bir iyi bir kötü davranıyor şaştım kaldim