• Öneri
  • Boykot ürünlerini ayırmak için bunu dene!

Yasak_elma ay molped hiç sevemedim beni orkid bile pişik yaptı senelerdir kotex de rahat ettim. Yukarda bi arkadaş yazmış evenin pedi kotex gibi diye onu denyeceğim. Bak bu ay günlük pedi molped aldm onu sevdim kotex kadar olmasa da kullanılıyor rahatsız etmedi.

TombulHatun Ben finish kullanıyorum , benim makine Arçelik finsh cizmiyor. Ama senin makine Bosch ve finish çizer Bosch makineye en iyi gelen tablet fairy

Bsrkaya kız ben zaten fairy kullanıyorum da bırakmak istiyorum yerine kullanabileceğim bir ürün bulsam finish de onların fairy de alternatif ürün arıyoeum şuan da

TombulHatun Ozaman sleepy de deneyebilirsin oda kotex gibi eveninkini bilmiyorum dene iste deneye deneye mutlaka bulursun

TombulHatun Bulaşık tableti olarakmı diyorsun tombulum eger onun için arıyorsan biminkini veya migrosunkini dene derim👌

Uhheeyyy Benim de araştırdığım doğrudan israil şirketi olan Strauss grup ile ortaklığı olan ürünler Danone, Pepsi, Tropicana, Hotpoint beyaz eşya. Diğer ürünlerin çoğu ya ortağı yahudi, ya da hiç bir ortaklığı olmayıp israile destek sağlayan abd ürünü, yada yardım yollayan, desteğini açıkca ilan eden kuruluşlar oluyor. Ahilik.co dan bakılıp bulunabilir. Ama sitede bazı ürünler eksik girilmiş. Örneğin nutella gibi. Onun için yerli ürünlerimizi araştırıp türk markası olan ürünler kullanmak bu şüphenin önünü örtebilir. İçecek markası Dimes önerebilirim. Tokatta fabrikası olup ortakları türk olan tamemen yerli markamız. Almamamız gereken ürünleri az çok biliyoruz, o sebeple yerli ürünleri araştırıp alınacak alternatif sunmak da güzel bir seçenek olabilir.
        Elimizden bir şey gelmiyor diyen hanımların gösterebileceği en iyi destek dua, boykot ve bilinçli nesil yetiştirebilmek.. zararın neresinden dönülse kâr. O sebeple buna dikkat edecek olan tüm forum arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. 🌿

Sevde_20 Unilever’in simgesi. Ortaklarının yahudi olduğu söylenilen İngiliz- Hollanda şirketi. Birde P&G ürünleri var Abd’ye ait.

Yasak_elma evet biliyorum bende İsrail malı olduğunu arkadaş yerli üretimde Türk malı yazıyor dediği için dikkat edelim dedim .

Uhheeyyy biz dikkat ettikçe yerli üretime desteğimiz de artacak keşke Bizim markalar sesimizi onlar için yaptığımız reklamlara desteğimizi görüp indirin yapsalar

TombulHatun bende finish den başkasını kullanmıyodum şimdi bulaşık tableti arayışındayım bazı markalar a denk geldim ama memnuniyet oranı yarı yarıya 🤦🏻‍♀️
                Bim in bulaşık tableti
                Mintax bulaşık tableti
                Ortem bulaşık tableti
                TKk nın bulaşık tableti
                Ersağ markasını da öneren ama tableti var mı bilmiyorum

Birkul1 mintax ofiste kullanıyoruz eve almam mesela ofis bulaşığı çoğunluk bardak olmasına rağmen beğenmedim yıkamazsını.
                  Biminkini annem kullanıyordu bardakları atılacak duruma geldi o kadar soldurdu ki tüm bardaklarını cif ve poşet ile tekrar parlatmaya çalıştık. Diğerlerini hiç bilmiyorum araştırmak lazım