Ballarım haydi enlerimizi yazalimmm. Forumda bu ara bir kaos var sürekli dkdkkd az eğlenelim kız 😂😂
En sinirlisi
En ateşlisi
En bakımlısı
En zillisi
En heeeh ben yazacaktim bu yorumcusu
En kocamda kocamci
Hayde yazın yazın dkdkdk

HurremSultan ben ilk defa böyle posta etiketler yapıcam müsait olunca. aklımda bir kac kişi var ama hep cici enler degil söyliyim alınan olursa yazmam işin sakasındayım yani 😂

Rouge bu tartışmayı sabitledi.

HurremSultan Formun en sinirlisi biri vardı adını hatırlamıyorum o kadın işte😅
      En ateşlileri belli kız aen ve aykirikadin🔥
      En bakımlısı enbaşta tabiki kutu bebeğimiz @Rouge var vede bakımlı olarak hatırladıgım @gshande 💅💇‍♀️
      En zillisi bana göre busrakaya
      Heh ben yazacaktım bu yorumu dedigim kişi gene busrakaya
      Kocacı gene sen asko😘

Sevde_20 çıkmadan söyliyim seninkini o zaman sen forumun en garanticisisin aynı ben 😂😂öneri yorum almadan bir sey almıyorsun hatta yaptırmıyorsun gibi hep öyle görüyorum cünkü öyle denk geldi yani ama bu güzel bisey kötü anlamda degil 💝

HurremSultan en bakımlı @Rouge
          En kocamci bana göre @HurremSultan @TombulHatun ateslisi de aynı şekilde aklıma gelenler bunlar en çok bunları gördüğüm için postlarda jdkdkdkdkd
          Uygulamaya girdiğimde en sessizi bendim bebeğim küçük olduğu için ama bebeğim büyüdü o yüzden yorumcu olarak suanlik kendimi seciyorum jdjdkdkddkjd

HurremSultan en ateşli biri vardı unuttum adını ya kesin etiket yapılır ama 😅
            En bakımlısı Rouge 🩷
            En kocamda kocamcı sensin bacım 😂😂 diğerleri aklıma gelmedi

Yasak_elma bence sen en saf kalplilerindensin negatif bisey söylesen bile içinde bisey yok onu anlıyor insan sana alınmıyor yani. birde seni fikrinden döndürmek de kolay gibi görünüyor fikrini hemen degiştirebiliyorlar tabiki gerçekten öyle mi bilmiyorum bana yansıyan🥰😍

Rouge kesinlikle nokta atışı olmuş 🎯 burcumdan dolayı oyleyim tedarikçiyim amman aman yanii tlfn almadan once sordum korunma yöntemini 150 kere sordum utanmasam hala sorcam🤣🤣 herseyi sorarım …sonunda yine kendi bildigimi okurum ama herdeyide sormayı severim çünkü deneyimler onemlidir benim için 🫶😍 ve burası cok güzel iyi ki varsınız 🥰😇🥰

HurremSultan
                  En sinirlisi : @offended_lady knk kızma ama sensin dkdkdkd 💕💕
                  En ateşlisi : @aykirikadin ve @Ask_hosmus 💥♥️
                  En bakımlısi : tabikisiii @Rouge 😁🌺
                  En zillisi : @Cicikiz @Bsrkaya 😂😂
                  En yorumcuu : @MedavikPastam
                  En kocamci : bir ben birde @Sevde_20 nolursa olsun vazgecmeyisimiz dkdkd

HurremSultan oyle valla severimde söverimde🤣🤣😍😍 napıyım askim baska kimden fayda var soylesene bak adam simdi cocuk uyutuyo ben goygoyda🤣🤣 o yüzden dünya yansa kocamda kocam🤣🤣🤣🫶❤️

HurremSultan En sinirlisi dediğin zaman aklıma nedense @Nietzsche geliyorr 🫠 aslinda sinirli değil de sınırlarını bilen diyorum ben yani olması gerektigi gibi fazla mayır muyur olmadan konuşan 🫶
                      En Ateslisi tabiki deee @TombulHatun vee bence @HurremSultan
                      En bakımlısı İlk sıra da @Rouge beybiiimm 💞 veee biraz da @Sedaa
                      En Kocamci tabiki yine sennnn @HurremSultan 😅
                      En uyumlu en sevecen pozitif @Ask_hosmus ve @Yasak_elma
                      En zillii birisi vardı aklımda ama şuan isim olarak yazamadım görünce ekleme yaparım 😅
                      En yorumcu bana göre de @MedavikPastam 🤗