Spirali kaymış
Rouge yaa 11 aydır takılı hiç bir problem yaşamadım aşırı rahattı. Geçen ay da kontrol ettirdim. Noldu anlamadım. 2 gün önce ilişki oldu ama kanda da hemen çıkar mı yaa panik oldum
Rouge test negatif çıktı ama 2 gün önceki kanda çıkmaz dedi. Hayırlısı artık 🤷🏻♀️ test negatif olunca çıkardılar hemen 2 dklık işlem. Yeniden randevu verdiler 10 gün sonraya ama taktırmıcam korktum ya..Yazz aldım gelirken eczaneden ona başlarım artık
- Düzenlendi
Deleted17 prezervativ en etkili hap spiral falan boş saçma şeyler
Deleted17 Ay canım o panik üzüntü hepsini bende yaşadım. İlk kızımdan sonra taktırdım 6 ay sonra kayma yaptı. 2 gebeliğimden sonra taktırdım 5 ay sonra kayma yaptım kasık ağrısı ve bel ağrısı şikayeti ile acile gittim kadın doğuma yönlendirip spiral çıkarttırdım test istediler kan tahlilinde negatif çıktı çok şükür. Taktırmadım şu an hapla korunuyorum taktırmayı da düşünmüyorum. İnşallah senin de gönlüne göre olur kendinden eminsen korkmamalısın bence.
lnr234 adet oliyor musunuz
Sevde_20 normalde takvime dikkat ederim zaten, ama geçen gece doğurganlık son gününde gece uykumda eşim uyandırıp ilişki oldu o an akıl edemedim gecenin köründe aklıma bile gelmedi. O yüzden acaba mı diyorum zaten. İlk bebeğimde de bir gece de nokta atışı hamile kalmıştım 🤕
MedavikPastam gerçekten öyle ben 5 yıl prezervatif ile korundum bir kere bile acaba demedim . Ama şimdi zor geliyor ilişki sonrası yatıp uzanıp keyif yapmak varken koştur koştur eşimin kalkıp çıkarması peçete meçete falan o yüzden yani. Bide 11 aydır çok alıştım aşırı kolaydı spiralli ilişki işi
lnr234 yaa o bana hormonları alt üst ediyor gibi geliyor
Bu arada eşimiz hissediyor batıyor diyorduk ya, bugün çıkan spirale baktım gerçekten ipi tel gibi sert bişeymiş. Adamlar haklıymış
Deleted17 kız niye koşturuyorsunu yanlnızda peçete koyun hemen çıkarsın peçeteye sarıp koysun bi yana yine uzanın