Selam kızlar arabamız var eşim ses sistemi baz taktırmak istiyor bende istemiyorum uyguna buldum bi tane alalım onu akşam gidipte diyor bana ne alaka canım genç ergen gibi ne alaka evli barklı insansın sen arabanın kendi sesi yetmiyor mu sanki şimdi almayalım desem kavga edecez 🙄
Eşiniz de böyle mi
- Düzenlendi
sizene Boşa canım sen bunu evli barklı adamın ne işi olur öyle şeylerle. Hatta araba kullanması bile şüpheli durum evli erkek neden araba kullanırki kesin manitası var.
MedavikPastam saçma ama ne alaka açacak müzik keko gibi
sizene haklısın cnm
Harbi ya bu kadar degisik postlar nasil akliniza geliyor cok dusunuyormusunuz
sizene ya bu ses sistemi kızlara acıp dinletmek için degilki erkekler sevio bnm arabamda var ses sistemide var demek için taktırıo büyütme araba satılırkende fazla fazla satılıyo yani
sizene aynı benim eşim aldı taktırdı ama polis korkusundan sesi açamıyordu eee dedim niye taktırdın o zaman 🤦🏼♀️
sizene ulan kafalarıda nasıl kaldırıyor ya valla ben çocuklar uyusun direkt tvyi kapatıyorum kafam almıyor sesi bide bunlar bamgüm gezicekler 🤣
sizene ah be güzelim keşke elimizden bir şey gelse 🙄
sizene Arabasına ses sistemi taktiranlar bana da çok ergence geliyor yaa 🙈 yaani olgun bir erkek ses sistemi ile bangır bangır gezmez klasıı sarsılır bı kerree 😅 ama böyle tam gençler işte o evrede olanlar bangır bangır ses sitemi ile araba bagırttirma falan bana cok itici geliyor bu hareketler.
delihatunum erkeklerin değişik zevkleri iste 🤷🏻♀️