Selam kızlar arabamız var eşim ses sistemi baz taktırmak istiyor bende istemiyorum uyguna buldum bi tane alalım onu akşam gidipte diyor bana ne alaka canım genç ergen gibi ne alaka evli barklı insansın sen arabanın kendi sesi yetmiyor mu sanki şimdi almayalım desem kavga edecez 🙄

sizene gözüm seni arıyordu birkaç gündür burada saçma post okumadım da,yokluğun hemen belli oluyor.

sizene Boşa canım sen bunu evli barklı adamın ne işi olur öyle şeylerle. Hatta araba kullanması bile şüpheli durum evli erkek neden araba kullanırki kesin manitası var.

sizene ya bu ses sistemi kızlara acıp dinletmek için degilki erkekler sevio bnm arabamda var ses sistemide var demek için taktırıo büyütme araba satılırkende fazla fazla satılıyo yani

sizene aynı benim eşim aldı taktırdı ama polis korkusundan sesi açamıyordu eee dedim niye taktırdın o zaman 🤦🏼‍♀️

sizene her erkek böyledir arabasina bisiler yapmak ister yani ses sistemi olur modifiye olur bunlar normal şeyler asıl anormal olan senin bunu ergen bulman her arabasinda ses sistemi olan ergen mi yani ne alaka gerçekten abarttiniz

sizene bi ara esimle ikimiz dusundum biz arabada cok sevioruz muzik dinlemeyeli boyle hareketli taktirsak fena olmaz falan yaptiydik icimizdeki apacilik😂😂

sizene ulan kafalarıda nasıl kaldırıyor ya valla ben çocuklar uyusun direkt tvyi kapatıyorum kafam almıyor sesi bide bunlar bamgüm gezicekler 🤣

sizene ben bekarken bizim evin karşısında da vardı böyle gecenin bi saatinde uykudan uyandığımı bilirim söve söve tekrar uyurdum aklıma geldikçe hala nefret ediyorum ilgi çekmek için her boka baş sokuyolar

Queen_ modifiye falan hoş gözükmesi için mazur görünür ama ses sistemi ne için yani bencede ergen hareketlerinden biri arabanın sesi neyine yetmiyor açsın sonuna kadar kimseyi rahatsız etmeden dinlesin

Eskobar Avrupa da hiç yok dimi😂😂😂Türkiye de gecenin 2 sinde Ferdi baba bağırıyordu😁çeşmenin başına varmaz olaydım😂😂😂

Esmerkiz Nasıl sinir oluyorum öyle insanlara tamam kardeşim senin hoşuna gidiyorda iki bebekle gece vakti cinlerim toplanıyor 🤣🤣
                      Ben önceden motorla geçenlere söverdim veee sonra eşim sürpriz bı şekilde motor aldı yine büyük konuşmak istemiyorum 🤣🤣

Eskobar bunu erkeklere anlat hadi gelde yapıyorlar ve çoğunda da var ergenlik değil gereksiz bişey sadece ama anlatamazsin işte

sizene Arabasına ses sistemi taktiranlar bana da çok ergence geliyor yaa 🙈 yaani olgun bir erkek ses sistemi ile bangır bangır gezmez klasıı sarsılır bı kerree 😅 ama böyle tam gençler işte o evrede olanlar bangır bangır ses sitemi ile araba bagırttirma falan bana cok itici geliyor bu hareketler.