2024 HEDEFLERİNİZ 🎯
belladonna Allah isteyenlere versin inşallah bacımmm😂😂
bukii27 amin inşallah canım. Rabbim isteyen bebek isteyen herkese versin inşallah 🙏🏻
belladonna amin gülüm aminn
belladonna ben düşünme aşamasındayım 😂😂
1eylul yok yok sen kararını verdin 😁
belladonna bazen evet istiyorum diyorum sonrasında da tam büyüttüm kreş zamanı geldi biraz tadını çıkarmak istiyorum diyorum bilmiyorum yaa 😂😂
1eylul En hayırlı, en güzel zamanda dünyaya gelsin inşallah canım ♥️🌺
belladonna teşekkür ederim 😘 amin inşallah çok zor oluyo evin annesi hasta olunca her iş kalıyor 🤧
Ask_hosmus bence güzel olabilir . Ben liste yaptığımda sizinle de paylaşırım. Ama benim listemi sevmeyebilirsiniz 😅😅 sen de paylaş. Belki bilmediğim görmediğim olur alır okurum. Ev işlerinden , çocuktan ne kadar fırsat kalırsa artık
Cicekliperde evet çocuklardan fırsat bulursak tabi 🤧😂 ben lisede okumuştum bi tane akıcıydı, iki eroinmanın aşk hikayesi, ama herşeyi açık açık yazıyor grup sex falan yapıyorlar 😂😂 birazda gülmüştüm okurken kasık bitlerini temizliyorlar falan ama orda kasık biti demiyo a. Biti diyor😂😂😂
Ask_hosmus ahahaha ilk defa duydum kaşık bitini😅
Cicekliperde bende biliyor musun.
etoile
Gerçekten mi yaa 😂😂 benim annem abim gile derdi küfür olarak😂😂😂
Ask_hosmus on numara küfür
belladonna Doğum kilolarımı vermek ve yurtdısı tatil yapmak🌸
nuryollanna kilolar bir süre sonra öyle ya da böyle veriliyor canım 😊 inşallah istediğiniz ülkeye gidersiniz en kısa zamanda
belladonna Ay ben sadece 2024 çok güzel geçsin istiyorum ülkece milletçe allahim sonumuzu iyi etsin Amin başka bir derdim yok duy sesimizi allahim
Yusra inşallah 🙏🏻 hepimizin öncelikli duası bu. Ülkece her konuda sıkıntısız bir senemiz olur inşallah sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla…