belladonna bu post cok guzel ol.usbenimde hedeflerim varmış meger bunlari not alip gerceklestirmek istiyorum
Hedeflerim
Lazere gitmek
Spor alışkanlığı edinmek ve vücudumu sıkılaştırmak
Bebegime güzel bi anne olmak
Kendime vakit ayırıp kisisel bakimi yapmak ve alışkanlık haline getirmek.su sivilcelerden bi kurtulsam iyiydide aliskanlik olmasada olur vala bak 🤭
Ha bide su evden tasinmak ve araba almak ve ehliyet almak
2024 HEDEFLERİNİZ 🎯
Askkadini inşallah bu sene bu hedeflerinizin hepsini gerçekleştirirsiniz pes etmeyip sabırlı olursak biz kadınlar her şeyi gerçekleştiririz inşallah bir an evvel ehliyetiniz olur 🙏🏻♥️
belladonna yok yok Allah isteyene versin😂 şu aralar hastalar hiç halim gücüm kalmadı, bide sağ kalça ve bacak ağrısı çekiyorum şiddetli bir şekilde uykuda haram oldu 🥴
Ask_hosmus sana helal olsun vallahi 😊 çok çok da geçmiş olsun özellikle anneler hasta olmasın ya
belladonna amin inşallah canım çok teşekkür ederim 🥰
belladonna hamile kalmamak 😂🫶🏻
belladonna Allah isteyenlere versin inşallah bacımmm😂😂
bukii27 amin inşallah canım. Rabbim isteyen bebek isteyen herkese versin inşallah 🙏🏻
belladonna amin gülüm aminn
belladonna ben düşünme aşamasındayım 😂😂
1eylul yok yok sen kararını verdin 😁
belladonna bazen evet istiyorum diyorum sonrasında da tam büyüttüm kreş zamanı geldi biraz tadını çıkarmak istiyorum diyorum bilmiyorum yaa 😂😂
1eylul En hayırlı, en güzel zamanda dünyaya gelsin inşallah canım ♥️🌺
belladonna teşekkür ederim 😘 amin inşallah çok zor oluyo evin annesi hasta olunca her iş kalıyor 🤧
Ask_hosmus bence güzel olabilir . Ben liste yaptığımda sizinle de paylaşırım. Ama benim listemi sevmeyebilirsiniz 😅😅 sen de paylaş. Belki bilmediğim görmediğim olur alır okurum. Ev işlerinden , çocuktan ne kadar fırsat kalırsa artık
Cicekliperde evet çocuklardan fırsat bulursak tabi 🤧😂 ben lisede okumuştum bi tane akıcıydı, iki eroinmanın aşk hikayesi, ama herşeyi açık açık yazıyor grup sex falan yapıyorlar 😂😂 birazda gülmüştüm okurken kasık bitlerini temizliyorlar falan ama orda kasık biti demiyo a. Biti diyor😂😂😂
Ask_hosmus ahahaha ilk defa duydum kaşık bitini😅
Cicekliperde bende biliyor musun.
etoile
Gerçekten mi yaa 😂😂 benim annem abim gile derdi küfür olarak😂😂😂