keyfimvekahyasi son hedefini başarırsan diğerleri de tek tek gerçekleşir zaten canım inşallh da öyle olur 🙏🏻 Azimli olmak lazım birde
2024 HEDEFLERİNİZ 🎯
belladonna inşallah 💖🥰 çok teşekkür ederim 💖
Cicekliperde evet yaa aslında burda beğenerek okuduğumuz kitapları yazsak kitap okuma günleri falan mi yapsak ne yapsak çok özledim kitap okumayı çocuklardan dolayı gidemiyorum AVM ye falan gitsem alıcam da , yakınımızda kütüphane var önünden geçerken iç çekiyorum resmen gençler ödev falan yapmaya gidiyor , bak okul zamanında okumazdım kitap ama merak ettiğim kitapların filmi dizisi varsa onu izlerdim😂😂
belladonna bana bidaha çocuk demeyiiin😅😅😂😂 göbek gerdirme ,vajina estetiği ve göğüs dikleştirme istiyorum en çok vajina ve göğüs istiyorum 😂😂
Ask_hosmus sen çocuk konusunda müthiş bir kadınsın 😁 2025de de bir şeyler bekliyorum ahahahahah
belladonna bu post cok guzel ol.usbenimde hedeflerim varmış meger bunlari not alip gerceklestirmek istiyorum
Hedeflerim
Lazere gitmek
Spor alışkanlığı edinmek ve vücudumu sıkılaştırmak
Bebegime güzel bi anne olmak
Kendime vakit ayırıp kisisel bakimi yapmak ve alışkanlık haline getirmek.su sivilcelerden bi kurtulsam iyiydide aliskanlik olmasada olur vala bak 🤭
Ha bide su evden tasinmak ve araba almak ve ehliyet almak
Askkadini inşallah bu sene bu hedeflerinizin hepsini gerçekleştirirsiniz pes etmeyip sabırlı olursak biz kadınlar her şeyi gerçekleştiririz inşallah bir an evvel ehliyetiniz olur 🙏🏻♥️
belladonna yok yok Allah isteyene versin😂 şu aralar hastalar hiç halim gücüm kalmadı, bide sağ kalça ve bacak ağrısı çekiyorum şiddetli bir şekilde uykuda haram oldu 🥴
Ask_hosmus sana helal olsun vallahi 😊 çok çok da geçmiş olsun özellikle anneler hasta olmasın ya
belladonna amin inşallah canım çok teşekkür ederim 🥰
belladonna hamile kalmamak 😂🫶🏻
belladonna Allah isteyenlere versin inşallah bacımmm😂😂
bukii27 amin inşallah canım. Rabbim isteyen bebek isteyen herkese versin inşallah 🙏🏻
belladonna amin gülüm aminn
belladonna ben düşünme aşamasındayım 😂😂
1eylul yok yok sen kararını verdin 😁
belladonna bazen evet istiyorum diyorum sonrasında da tam büyüttüm kreş zamanı geldi biraz tadını çıkarmak istiyorum diyorum bilmiyorum yaa 😂😂
1eylul En hayırlı, en güzel zamanda dünyaya gelsin inşallah canım ♥️🌺
belladonna teşekkür ederim 😘 amin inşallah çok zor oluyo evin annesi hasta olunca her iş kalıyor 🤧