Hamilemiyim?
Gelbilibili la ? Pardon ama ahlak bekciliginizi kendi cevrenizde yapsaniz nasil olur ? Hersey kagit parcasiyla temizlenecek olsaydi ortalikda ruhu o.. olanlar puri pak gezerdi ☺️ Saygilar
Venera saçmalıyorsun resmen .pis ergen
Gelbilibili 25 yasindayim kararlarim beni ilgilendirir
Venera yaş 25 akıl 15 neyse senin şimdi işin vardı, başka kucağa atlamak gibi
Gelbilibili nekadar art niyyetli ve kotu kalplisiniz sizin gibi kalbi kara namusu bacak arasinda goren zihniyyetler varken cocuk yetisdirmekde ne bileyim ☺️
Yolgosterenaplaa kismet varsada ☺️
Meraklimelahatgeldi halt demeyelim iliskime herkesin kendi bedeni merakli hanim varsada yoksada takdir sizin degil
Venera belli belli anan namusu iki bacak arasına baglamamis ki sen bu haldesin
Gelbilibili Aile buyuklerimle ilgili bir fikir alis verisi paylasmadim orasi sizi irgalamasin benim bacak aramda sizin agziniz yer almiyor benim bedenim benim kararim bekciligi size dusmez mumkun ise kendinize yapin bekciliginizi
Mommy hanimefendi neden Allahi dini karishtiriyorsunuz herkes kendi bedeninde hukum sahibidir benim iliskim benim kararlarim milyonlarca insan var milyonlarca yasam herkes kagit parcasinin arkasina saklanarak namuslu pozu veriyor efendim benim ahlakimdan neden supheniz var taniyormusunuz beni hayatimla ilgili en ufak bir fikriniz bilginiz varmidir ? Hata ise benim hatam ki hata oldugunu dusunmuyorum her hareketim ve kararimin arkasindayim var isede takdiri ilahi demekki bunu kismet bilmiski vermis bizde arkasinda dururuz yok isede oda kismet buyrun efendim.
esin980 sadece tecrubeli insanlardan fikir almakdi nigetim ne edepsizligim kaldi ne namussuzlugum bedenimle ilgili herkesin bir yorumu oldu sagolsunlar ancak bacak arasi bekcilik yerine ahlaki kalpde gorenlerin de var oldugunu gormekde guzel efendim guvenmedigim insanla iliskiye girecek degilim uzun sureli bir iliski bitip bitmeyecegide malum degil sadece aramiz bozuk oda her iliskide olacak seyler test yapdim belli olmadi daha erkendir die dusunuyorum yada yok ki gostermedi bilemiyorum neyse sitemim size degil kusuruma bakmayin