Gelbilibili la ? Pardon ama ahlak bekciliginizi kendi cevrenizde yapsaniz nasil olur ? Hersey kagit parcasiyla temizlenecek olsaydi ortalikda ruhu o.. olanlar puri pak gezerdi ☺️ Saygilar

Zeeynep namus dediginiz bacak arasinda saklaniyordu degil mi? Yazik 😌

Venera yaş 25 akıl 15 neyse senin şimdi işin vardı, başka kucağa atlamak gibi

Caglarass kimse kimseyi atmiyor ilisliker tek duzey gitmek zorunda degil tabiki sorunlar olur iliskide ve tabikide boyle bir shey olacagi varsa olur bizde sorumlulugunu aliriz gerekirse kotu niyyetinizi kendizinize saklayin lutfen

Gelbilibili nekadar art niyyetli ve kotu kalplisiniz sizin gibi kalbi kara namusu bacak arasinda goren zihniyyetler varken cocuk yetisdirmekde ne bileyim ☺️

Lalderiin konu ben isem egerki oyle birshey olursa butun mesuliyyeti ustlenir gerekeni yaparim bir cana kiymayi bir kenara birakin ben bitkileri bile koparmaya kiyamam kaldiki benim vucudumda benim davranisimdan dolayi hayat bulmus bir cana kiyayim

Venera belli belli anan namusu iki bacak arasına baglamamis ki sen bu haldesin

SiLindi kismet gorecegiz inshAllah varsada yoksada belli olur birkac zaman sonra

Gelbilibili Aile buyuklerimle ilgili bir fikir alis verisi paylasmadim orasi sizi irgalamasin benim bacak aramda sizin agziniz yer almiyor benim bedenim benim kararim bekciligi size dusmez mumkun ise kendinize yapin bekciliginizi

Mommy hanimefendi neden Allahi dini karishtiriyorsunuz herkes kendi bedeninde hukum sahibidir benim iliskim benim kararlarim milyonlarca insan var milyonlarca yasam herkes kagit parcasinin arkasina saklanarak namuslu pozu veriyor efendim benim ahlakimdan neden supheniz var taniyormusunuz beni hayatimla ilgili en ufak bir fikriniz bilginiz varmidir ? Hata ise benim hatam ki hata oldugunu dusunmuyorum her hareketim ve kararimin arkasindayim var isede takdiri ilahi demekki bunu kismet bilmiski vermis bizde arkasinda dururuz yok isede oda kismet buyrun efendim.

Venera ekrana işe bAkalım hamilemisin 😞E be yavrum git test yap kan versene bide ne diyip güvenip evlenmeden yapıyorsunuz inş değilsindir

Venera evet bacak arasinida namus saniyoruz evlendigin erkek senin KIZ olmadigini anlarsa nolur biliyomusun adin NAMUSSUZ olur postalar seni canim

esin980 sadece tecrubeli insanlardan fikir almakdi nigetim ne edepsizligim kaldi ne namussuzlugum bedenimle ilgili herkesin bir yorumu oldu sagolsunlar ancak bacak arasi bekcilik yerine ahlaki kalpde gorenlerin de var oldugunu gormekde guzel efendim guvenmedigim insanla iliskiye girecek degilim uzun sureli bir iliski bitip bitmeyecegide malum degil sadece aramiz bozuk oda her iliskide olacak seyler test yapdim belli olmadi daha erkendir die dusunuyorum yada yok ki gostermedi bilemiyorum neyse sitemim size degil kusuruma bakmayin

Venera beni bisey kinlendirdigi yok evlenmeden sevgilinizle iliski yasiyosunuz bide onu burda anlatiyosunuz bizi etkileyen o