zarifhanim hiç kimse bişe demiyoki .. kendi annem bile oo kızım daha ne istyn yedgn önünde yemedgn arkanda diyo ..

Sorsana üç tane de evim olsa istediğimi almadıktan sonra içimde biseyler hep hep ukte kaldıktan sonra napacam diye 🤦o on tane de ev alsa değişmez zengin olacakmış ay olmasın olmasın eşine istediklerini alsın her gün harçlığını bıraksın fakir mi olur yapsa

ikiprensesannes bide doymuyo . Hedefimiz evdi arabaydı biriktirdik aldık . Tamam . Şimdi ikinci ev ikinci araba . Onuda alsak bu sefer öbür bebeyi der (daha4aykk) .. yani sürekli bişey cikariyo . Biriktrek oğlana ev biriktrek oğlana araba . (4 ysnda). Kısır döngü yani sonsuz ..

Kekillikamisci kabul etmişsiniz belliki kolaylıklar dilerim. Bi laf var ya bu deveyi gidersin ya bu diyardan gidersin misali sana hangısı uygunsa artık 🙂

Kekillikamisci bende öyleyim. Şimdi madem sen idare ediyorsun umrumda değil diyip herşeyi alıyorum 🥸🥸 ödesin işi ne ben ev gecindiremezmisim (haklı bu arada 😂😂)

Kekillikamisci Böyle olduğuna çok üzüldüm. Eşin milattan önceki düşüncelerle yaşıyor sanırım. Kesinlikle cebinde paran olmalı. Yani bu kabul edilebilir bir durum değil.

Sen çok eğlenceli komik birisin. Ben diyordum ki bu kadının eşi hiç yaşlanmaz. Ama eşin çok düşüncesizmiş. Senin de bu düşünceyi değiştirmek için çok çabalaman gerekiyor sanırım.

Cicekliperde ben naslsam o benim tam zittim. Gülmeyi gezmeyi eğlenmeyi sakalasmayi teması herşeyi çok severim . Cıvıl cıvılm ama oda benm tam zittim . İşte dışım ayrı için ayrı ..

Kekillikamisci yok vermez dkdk daha doğrusu yavaş yavaş vermeye başladı eskiden hiç yoktu. Şimdi mesela aylık biraz para veriyordu kartına ben istediğimi alıyordum trendyoldan ama sonra maddi olarak biraz zorlandık beş altı aydır. Vermiyor. Borclarimiz bitince yine vericek ama hesap kartını 🧚🏻 şimdi ben al diyorum acil olablari o alıyor 🙏🏻