Gün içinde dışarı çıkıp hava almaya çıkınca da mı yaninizda para olmuyor ne bilim çocuktur canı bişey ister onu geçtim sizin canınız bir simit almak ister ya da bir içecek içmek istersiniz yani bunlaro da mı idrak edemiyor eşiniz benim eşimde ufak cimrilikleri var ama asla nakit olarak kendini sıfırlama der ve nakit verir arada bir ayreten 2 tane kart yanımda ha bunlara güvenip herşeyi alıyor muyum hayır aldırmak için bende uğraşıyorum ama dünyanın binbir türlü haki var o yüzden asla böyle olmamak gerekiyor her daim sizin yanınızda olamaz eşiniz en azından 200 300 TL bıraksa nakit 2 3 günde bir batmaz yani tuhaff
Bakmayın güldüğüme..
Ki benim eşimin çalıştığı yerde hemen evin yan tarafı ama ona rağmen asla nakitsiz bırakmaz kızar hatta bazen neden demiyorsun diye unuttum vs diyorum lazım olmadı diyorum bazen gerçekten aklıma nakit taşımak gelmiyor kart var diye ama bu benim bazen tercihim zorla bastırılmıyorum bu konuda
Kekillikamisci benim eşim asgarinin az üstünde alıyor. Her maaş alınca direk hesabıma paranın çoğunu atar elden sürekli verir. Gerçekten para huzur demek değilmiş bunu anlıyorum.
Huylu huyundan vazgeçmez benimde abim çok iyidir ama birikimi çok sever her yerden kısar ( yemek hariç) hep birikim yapar arsa ev araba. Ama işte gezip eğlenmedikten sonra ne yapayım ben birikimi. Düşünün belki eşimin 2 katı maaşı var ama bizim kadar gezmiyorlar
- Düzenlendi
Kekillikamisci Hani bir şey olsa beni ara diyormuş ya sürekli bir ihtiyaç çıkarıp onu arayıp dur o zaman. Kıyafet mi alacaksın, trendyoldan bir ihtiyacını mı alacaksın hepsini al. Para vermiyorsun bari istediklerimi al de. Ya ben böyle bir şey yaşasam sen benim isteklerimi karşılamıyorsan durumun olduğu halde benim evimde para yoksa kendim çalışır harçlığımı çıkarırım derdim. Eminim çalışmana da karşıdır. En azından o göz dağını versen, hem kızdım hem üzüldüm şu duruma. Berbat bir huy. Benim bir yakınım evlendi eşinde fatura ödeme kültürü bile yoktu, ömründe hiç böyle şeyler yapmadığı için. Konuşmaktan anlamadığı için sürekli kavgayla bir iki yılda anca düzeltti bu huyunu. Cebinden al desem en azından elinde bulunsa. Eşin laftan da, tripten de, kavgadan da anlamıyormuş, nasıl düzelir bilemedim.
TombulHatun pazara göndermez ki herşeyi marketten aliriz
mca çocuklarla yalnz dışarı çıkmadim hiç annem babannesi falan çıkarır . Yada kedlndi götürür bizi nereye gidilecekse
Usnac95 bizde öyleyiz işte abiniz gbi . Tamam herseyimiz varda sıfır sosyallik .
zarifhanim çalışmama izin vermez ayrıca 4 aylk bebegm var çalıştırmak çalışamam . İkincisi trendyoldan kıyafet ayakkbi falan alır ama diyorum ya ekstra bişey almaz süpürge gibi ne biliyim işte airfy gbi. Mesela o evi süpürecek sen nabacan dio . Airfy firinla aynı almaya gerek Yok israf diyor . Aman amannn…
zarifhanim cebinden almam mümkün değil çünkü paralarını hep sayar ayırır şu şuraya bu buraya verilecek die . Fazlasını hesaba aktarır
- Düzenlendi
Kekillikamisci
bakın bi tip narsist daha. Kendine bağımlı hale getirmiş sizi. Manipüle ediyor. Siz de izin veriyorsunuz bunu yapmasına.. Alıştırılmışsınız. Karşı koymayınca nolacak adam bunu yapmaya devam edecek. Tamam hiç bişeyinizi eksik etmiyor olabilir ama her dakıka size koşamadığını düşün.
Evlilik bu değil. Malesef.sizi kendine muhtaç etmiş.
- Düzenlendi
Kekillikamisci yani siz hiç gidip mağaza, market gezmiyorsunuz bir arkadaşınızla kız kıza kahve içemiyorsunuz alışveriş yapamıyorsunuz, internetten kendi alışverişinizi kendiniz almıyorsunuz bunu anladım ama ne münasebet ay pardon da eve inek mi bağlamış gel gel git git onsuz çıkamamak falan özgüvensizliğe bak ister hepsini harcarsın ister kenarına koyarsın vermemek ne demek kendine muhtaç yaşatıyor
Kekillikamisci yahu kimse buna bir şey demiyor mu, ömür boyu böyle mi yaşayacaksın.
kanalize tam anlattgn gbi
..
zarifhanim hiç kimse bişe demiyoki .. kendi annem bile oo kızım daha ne istyn yedgn önünde yemedgn arkanda diyo ..
Bubenimoykumm kaç kez tartıştım dovustum .. çözemedim .. yıllardır bole
Sorsana üç tane de evim olsa istediğimi almadıktan sonra içimde biseyler hep hep ukte kaldıktan sonra napacam diye 🤦o on tane de ev alsa değişmez zengin olacakmış ay olmasın olmasın eşine istediklerini alsın her gün harçlığını bıraksın fakir mi olur yapsa
ikiprensesannes bide doymuyo . Hedefimiz evdi arabaydı biriktirdik aldık . Tamam . Şimdi ikinci ev ikinci araba . Onuda alsak bu sefer öbür bebeyi der (daha4aykk) .. yani sürekli bişey cikariyo . Biriktrek oğlana ev biriktrek oğlana araba . (4 ysnda). Kısır döngü yani sonsuz ..
Kekillikamisci Yok artık ya bu ne böyle varlık içinde yokluk…
belladonna tamda ondan
Kekillikamisci Allah sabır versin diyeceğim de sabır da bir yere kadar