- Düzenlendi
xyzem cok sevmeye engel olamazsın ama kendine hakim olabilirsin bende eşimi seviyorum kac yılımız oldu birlikte ne güzel günler yasadık cidden seviyorum ama kendimi de seviyorum ve ailem dısında kimseyi kendimden cok sevmem ben mutlu olmak için evlendim bir kere dünyaya geliyorum o adam benim degerimi bilmezse ne kadar seversem seviyim kabul etmem kendimi de seviyorum ha bana deli divane de olsa kıymetimi de bilse yine kendimden cok sevmem ayrılık kavga bunlar insana sanki baska birini bulamazsın asla mutlu olamazsın hep acı çekersin gibi hissettiriyor ama asla öyle degil ölüm bile unutuluyor evlenmeden önce insanın hayatına kimler giriyor cıkıyor onlar nasıl bulunduysa yine biri bulunuyor hatta takıntı haline getirerek kendine zarar veriyorsun belki bıraksan cok mutlu olacaksın belki yeni hayatın olucak ama sen kacırıyorsun ben seni anlıyorum sanki benim hayatıma öyle insanlar girmedi mi hislerim olduğu halde baktım ki olmuyor hemen kaçtım yani öyle oturdugum yerden konuşmuyorum kendimde en sevdiğim sey özgüvenim kendime olan sevgim saygım valla tavsiye ederim