HurremSultan bi ara mantar gibi kasintim vardı o ara kuruluk olduğu için almıştım baya faydasını görmüştük deneyin siz de iyi eğlenceler 😂😂
Aydınlanma postu🔥😁
Deleted_15 kız uyariciyi soruyorum zaten😝😝 kimse kullanmadı mi bunu ya 😂😂 ben burda dildosu olanı okudum bu jeli kimse mi almamış😂😂😂
- Düzenlendi
Deleted_15 inşallah bebeler uyur da adetim bitince rahat rahat deneriz😂 kostur koştur fik.fik yapmaktan bıktım 🥸🥸
HurremSultan millete kötü örnek oluyorsun 🤣🤣🤣🤣🤣
ikiprensesannes hiç kötü örnek olmadı yerimden kalkmadım 😂
HurremSultan ahahah Allah seni kim o dildosu olannnnn 😼😼 kullanmadım canım ama arastiririz hemen, bı bakarsın ben de almışım 😂
umayimo sen onu dinleme güzelim 😂🤣
HurremSultan bana bakın Hürremin bebeleri, uyuyun çabuk 😼😼 şimdi uyurlar canım 😂 inşallah valla başka türlüsü zorr
ikiprensesannes İnan totomu kaldırmam zaten kocam da içeride horluyor 😂
HurremSultan uyarıcı da aynı kayganlastirici görevi goruyomus aradaki fark bunu vajina girişine de sürebilirsiniz diyor ama sen gene de kocana ver 😂 bir diğer etkisi ve farkı afrodizyak etkiliymis yani orgazma ulaştırmada etkiliymis canım
Panda git ağzının ortasına bir tane vur uyansın tekrar uyusun o sesi çıkarmasin nefret ediyorum o sesten kiyamam o sese maruz kaliyorsun 😂
@HurremSultan böyle şeyler kullanmıyoruz en son ne zaman kocamla oldum hatırlamıyorum hatırlamakta istemiyorum Bir an önce bu lohusalık bitsin başka bişey istemiyorum 🥴🥺😂
umayimo kız ben sana cevap yazdım panda Diye kullanıcı ismine gitmiş cevap
Deleted_15 kız kayganlastirici olarak kullanabilir miyiz yani😂😂
ikiprensesannes evet niye öyle olmuş birde 2021 senesi dkdkd
ikiprensesannes kanka senin işin zor bende geçtim o yollardan buralar hep taşlık😂😂😂😂
HurremSultan Kuzu biz yeni evlendiğimizde ilk gece kullandık ilk girişte yani🤪Ben çok korkuyordum oyüzden aldık kullandık bikaç defa.Kayganlastırıcı işte.Alıp pipiye sürüyorsun sonra otur üstüne oh sabahlar olmasın💃💃Sen napcaksın ki bunu hürrem senin kuruluğun yoktur ya🤔
HurremSultan kız anlamadım ne alakaysa
HurremSultan tühhhh 🥹😂