Oezlem 3 yıllık evliyim , 7 senelik bir sevgililik nişanlılık döneminden sonra çok severek evlendik biz.
Düğün bitiminde ikimizde aşırı yorgunduk ama bn yinede saten geceliklerimi giyip yatağa uzandım eşimde giyinip yanıma geldi birbirimize sımsıkı sarılıp ağladık 7 sene sonunda hayallerimizi yaşadık kavuştuk diye , sonra birbirimizi öpüyoruz sarılıyorz falan eşim dedi bu gece sadece sana sarılıp seni koklayarak uyumak istiyorum bnmde canıma minnet zaten ölmüşüm yorgunluktan🙂 ertesi gün bavul hazırlayıp balayına gittik bodruma ve ilk gecemiz otelde oldu. Hiç korkmadım eşim odanın terasında otururken ondan izin istedim ve kendimi hazırladım bir güzel giyindim süslendim eşimi odaya çağırdım , ben okadar rahatım benim tam aksime eşim çok heyecanlı 😬 adam kalp krizi geçiricek heyecandan o derece,
beni görünce tabi dili tutuldu adamın bn yönlendiriyorum o derece 😂 ön sevişmeden sonra rahatladı ve normale döndü sonra ben
kendimi eşime bıraktım ve bana okadar nazik anlayışlı davrandıki harika çok tutkulu bir geceydi burda bazı kişiler cnm çok yandı falan demiş ama bnm cnm hiç yanmadı ve ağrım falanda hiç olmadı bence bu durum hem kadının kendini kasmaması ile hemde erkeğin eşine nazik davranması ile alakalı .
3 yıllık evliyz hala ilk günki gibi tutkulu nazik ve kibar davranır bana dünyanın en güzel kadını gibi hissettirir kendimi 🙏