• +18
  • Tutukla beni 🫠

@Kekillikamisci bende seviyorum ya peruk olsun kıyafet olsun yeter ki fark renklilik olsun 🙈sevem azmis yalnız birakma beni arkamı kolla 😂

@meliha098 işte böyle de seviyorum inci kolye topuklu ayakkabı maşalı saçlar 👏🏻

selen_ kız sen benm kafadasin 😂😂 kelepçe kırbaç neyde kullanırım çok hozuma gidiyo benm

selen_ ben kostüm sevmiyorm ya şık elbise güzel gecelik çorap vs yeterli ben eşimin karşısına geçip oynayamam güleriz 😂 ne bileyim kostümler bana cazip gelmiyor geçen farkettim ki benim jartiyerim bile yokmuş 😂

selen_ Kostüm hiç denemedim, giymedim. Role de girmedim amaaa elf kostümü falan varsa bana atın onu alır denerim🤪😂

selen_ öyle seyler cok bende atarım sana canım tabi

selen_
      Kıııızzz Allah seni 😅😅🙊🙊
      Tam da adamlarına sormuşsun 😅
      @Cicekliperde bu ara biraz yoğun müsait olduğunda sana mükemmel bilgiler verir 😅🙈
      Ben hiç fantezi bir kıyafet giymedim, sevmiyorum da. Açıkçası öyle şeyler ilgimi de çekmiyor, hoşuma da gitmiyor. Aslında yaz döneminde müthiş linkler geliyordu. Ama senin için bir araştırayım 🤩

Coolness
        Bende bilmiyordum böyle yeteneklerimin olduğunu. Demek ki içimdeki gizli cevheri ben dahil kimse fark edememiş 🙊

selen_ ben sevmiyorum ya hiç almadım ama şık geceliklerim var her türden almışım ev gecelik dolu ama gel görki canım istedimi giyiyorum 😂😂

selen_ canım kostum değil de fantezi iç çamaşırları, mini seksi elbiseler istersen atabilirim öneri olsun diye. Bende kostum sevmiyorum. Eşimin önüne geçip dans etsem ikimizde güleriz😂