Gittibimilyarlikmobilya benim aklıma gelir ya mesela leblebi ve kuru üzümde farklı tatlar ama çok uyumlu hatta beraber de satılıyo bazı yerlerde güzel de oluyor kuru üzümle fındıkta güzel hem güç kuvvet verir 😜😜😂😅

Rouge zaten şu makarna ve pilav alışkanlığı da insana iyi kilo aldırıyor 🫢ben her yemeğin yanına yakıştırıyorum ya nerdeyse bunları biri olmazsa öbürü olur

BlackMambaa_ bütün tatlıların yanında ayran içerim dunyanin en güzel içeceklerinden biri benim için ve evet baklava ile tuketince baklavanın ağırlığını hafifletiyor gibi geliyor bana , doktorlar da kan şekerini dengelesin diye oneriyorlar galiba. 😀

Deleted35 bana bıraksalar var ya hergün makarna yerim gecen makarna vardı aynı gün canım balık da cekti ikisini de yedim baktım bir şaşırdılar dedim ne oldu bugün makarna yarın makarna yesem yine aynı yere gidicek birleşecek sonuçta dkdk

Deleted35
        Genelde regl dönemlerin de böyle oluyorum. İçimde ki çöplük ruhum ortaya çıkıyor 😅

Deleted35 dün tekrar başladım içmeye bırakmıştım , patatesin üzerindeki toprağı yiyordum 😂😂 hala arada yiyorum 😂😂

Rouge bende makarna çok severim valla çeşit çeşit ayırt etmem yerim 🥰😂

sadbarbie ay biliyorum ya ne bileyim postu açtıktan cok sonra düşündüm de hamileler de olabileceğini senin yorumunla düştü jeton tam olarak hatta 🙈😅