Çekirdek,ayran,baklava 🤤
Deleted35
Genelde regl dönemlerin de böyle oluyorum. İçimde ki çöplük ruhum ortaya çıkıyor 😅
etoile
Sus kız şekerli yoğurduma laf yok 😂😂 Hatta yufka ekmeğine süreceksin dürüm yapacaksın 😅
Deleted35 dün tekrar başladım içmeye bırakmıştım , patatesin üzerindeki toprağı yiyordum 😂😂 hala arada yiyorum 😂😂
Deleted35 işin kötüsü ben sık bırakmıyorm 😂😂
Gittibimilyarlikmobilya doğrudur😃🌸
Gittibimilyarlikmobilya 😶🌫️😶🌫️
Rouge bende makarna çok severim valla çeşit çeşit ayırt etmem yerim 🥰😂
Gittibimilyarlikmobilya aynen gün kurusu ile ceviz de güzel oluyo 🤙😂
etoile denerim inşallah 😘
belladonna bende olcam eli kulağında bugün yarın 😅
Ask_hosmus iç iç ilacını bırakma bak düşüktür bence senin demirin 🤗
sadbarbie ay biliyorum ya ne bileyim postu açtıktan cok sonra düşündüm de hamileler de olabileceğini senin yorumunla düştü jeton tam olarak hatta 🙈😅
TombulHatun uzun sürüyor mu diyetlerin yani ben de öyle istikrarlı olabilsem keşke 🙃
Deleted35 aklıma geldi zaten başlıktan 😜
Deleted35 Ben sushi ve şırdanı ard arda yemekle level atlamış olabilir miyim? Durduk yere canım hep birseyler ister,yani tok olsam bile istiyor ve sürekli kendimi yerken buluyorum ama nereye gittiğine de anlam veremiyorum fjjffj
belladonna kocam uyudu bende suan mutfakta oturmuş yer fıstıklı draje yiyorum çay içiyorum 🙈 of nolcak bu gece yemelerim ya
kleopatranizzz nereye gittiğine anlam verememen aşırı güzel bir olay yalnız her kadının hayali 😂 şırdan yemem ya o görüntüsü 🙈 sushi de pişmiş olanlar var çiğ değil de onlardan tatmıştım yine de yok benlik değil 🤙😅
Deleted35 ayy ben çokk severim sürekli farklı şeyler yemeyi sushi de california roll dene begenecegine eminim 😋😋