- Düzenlendi
lboncukannesi leyla için mecnun olmuşsun resmen. Aşkımdan ölsem dahi uzak dururdum o aileden. Açıksan açıksın onlar gibi ahlaksız değilsin. Eşinin ailesi muhtemelen tesettürlü. Öyleyse tesettürlü muhafazakar insanların yüz karası aynı zamanda. Bin tane kızım olsa bir tanesini vermem öyle aileye isterler benim aileme karşı iyi olsunlar birine böyle şeyler yaşattıklarını duyup bileyim… bu insanların kötülüğü baştan belliymiş tamam aşk dediniz inat ettiniz evlendiniz neden aynı yere yerleştiniz. Cehenneme yakın sana uzak olsunlar. Fizan kadar uzak olsunlar. Bu insanlar dünyanın öbür ucu kadar uzak olmalı sana. Bir de anne ve babanın açısından bak hayata! Tamam sen çok aşıksın. Evladı böyle acılar çekerken anne ve baba evladından daha çok eriyo. Düğün günümü kayınvalidem mahvetti diye sinirlendim beni üzecekler diye annem 1 hafta yataktan kalkamadı sadece bir düğün günü için. Sen neler yaşamışsın. simonedebeauvoir de dediği gibi değdi mi gerçekten? Eşin ailesini bir kenara atamıyor belli. Atılmaz da zaten dünyanın en kötü anne babası olsa da atılmaz. Kendi çektiklerin dışında ya annenin ve babanın çektikleri? Bir insanın evladına atılan iftira o kişiden çok annesini ve babasını parçalıyor