etoile Düşünceniz için çok teşekkür ederim, amin 🌸
Eşimin ailesinin şeytana alkış tutturacak kötülükleri..
papatyahanm Aile binasında sadece 3 ay dayanabildik sonrasında hemen taşındık. Dediğiniz gibi insanın aşktan gözü kör oluyor ve giden zaman geri gelmiyor..
lboncukannesi bunlar nasıl insan gerçi insan değiller onlarla bir araya gelme eşin istiyorsa gitsin görsün ailesini birde aynı binada oturmak nedir böyle insanlarla bunlardan herşey beklenir dikkat et kendine
lboncukannesi
İnanmıyorum ya..
Bu nasıl bi imtihan..
Gerçekten güçlüsün.. ben yapamazdım.
Allah bundan sonraki hayatını çiçeklendirsin 🌸
lboncukannesi Normalde üye olmadan takip ediyordum forumu fakat senin hikayeni okuyunca inanılmaz üzüldüm 😔
Bir insan ne kadar kötü, ne kadar aşağılık olabilir diye düşünürdüm ama beterin beteri varmış. Bir kadına namusu ile iftira atmak ne kadar günah Nur suresi 23. Ayette apaçık nasıl bir gazaba uğrayacakları belirtilmis Rabbim tarafından.
Şu bir gerçek ki benim eşimin ailesi böyle insanlar olsa ben asla evlenemezdim . Çünkü bir insanla evlenmek demek onun tüm ailesi ile evlenmek demek maalesef. Durumuna çok üzüldüm Allah onlara vicdan merhamet versin, iyice yoldan çıkmış onlar
Kaos sevmem , aşkı kalbe gömüp direkt ayrılırdım heralde. Evlilik falan huzurlu olması gereken şeyler. Şeytansı insanların içinde bu hiç mümkün olmaz ki
- Düzenlendi
Off okurken içim parçalandı .. neler yasamıssın böyle. Herşeyden önce insanız hepimizde bu nasıl bencillik . Allah hiç kimsenin yanına birakmayacak buna emin ol . Yarına kalacak ama kimsenin yanına kalmayacak . Herkes yaşattığıni yaşamadan olmeyecekmis . ❤️ Güzelim ne güzel ev tutmussunuz gizli nikah yapmışsınız neden aynı apartmana gitmeyi kabul ettin keşke etmeseydin belki herşey senin için daha farklı olurdu . Bide sınırları koymayı biliceksiniz bunu eşin saglayacak . Artk “o benim eşim kesin sesinizi ” diyebilmeli. Dışardan gelen herşey kulak tikayacaksiniz . Ben senin yerinde olsam evlenmezdim ailesi için diyemem çünkü bende evlendim . Hiç istemiyorlardı beni saçım sariymis burnum delikmis makyajım varmış vsvs . Ben nabtim inadina yaptım o düğünü . Herkese de pat pat lafımı verdim . Herkesle mesefeliyim dugunumden beri . Herkes benim sinirledigimde nasl birine donustugumu gordu bizzat. O yüzden onlarda bana masefeli .hani gorusuyoz ama haddini aşınca haddini bildiririm herkim olursa olsun . Yani demem o ki bize dokunmayan yılan bin yaşasın 😘. Sende öle yap asla ama asla kafana bişey takip hasta olma . Kus o an içindekileri . Kafaya takılan şeyler insani ciddi hastalıklardan ediyo Allah korusun .
elmalitart kesinlikle 👏 kimse aşktan ölmüyor tâbi bu benim düşüncem
Donup kaldım,ilk kez ne yazacağımı bilemedim.
Eşinizin ailesine söyleyebileceğim bir şey yok.Tek kelimeyi israf sayarım.
Sizin için çok üzüldüm,bundan sonraki hayatınız çok daha güzel olsun,kalbinizden geçen tüm güzellikleri ömrünüze işlesin Rabbim ♥️
lboncukannesi tek takildigim nokta bu kadar şeye rağmen nasıl oldu ya nasıl oldu da aile binasına oturdun ve kızım sen iflah olmaz mısın?
- Düzenlendi
Bazen üzülmelisiniz,bazen de mutlu olmalısınız, her duygu güzeldir fakat tamamıyla hakeden insanlara karşı olmalıdır,bazen bir insanın yokluğuna üzülmek,varlığına üzülmekten daha iyidir…
Eşinizle sizin durumunuz tam olarak bu.Ayrılık olsaydı çok daha az üzülecektiniz.
Eşinizin kendini yakma olayından da çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum maalesef.
Ben hikayenizde sadece size ve ailenize üzüldüm…
lboncukannesi Okurken kanım dondu…..
lboncukannesi ne kadar süredir sevgiliydiniz ? Şuan kaç yıllık evlisiniz ?
Bazen biz görmüyoruz ama sonumuzun hayrı için bazı şeylerin hiç başlamadan bitmesi gerekiyor, hayat o kadar sinyal veriyor ama biz anlamıyoruz maalesef
lboncukannesi bunlara rağmen evlenmem takdire şayan. Değdi mi diye merak ettm ediyorum . Çünkü anlattıklarını korkunç ve bence yerin güvenli değil. Can güvenliği Yok ALLAH yardımcın olsun ne diyim kardeşim
fistik_ezmesi bana da öyle geliyor. O kadar iftira atan Allah’tan korkmayan insan her seyi yapar
lboncukannesi uzaktan konuşması kolay geliyor hepimize aynı durumda olsaydım aynı şeyleri yapardım emin ol. Sevmişsin söz geçmiyor ki bende kocam için dünyayı yakarım mecazen değil tırnağına zarar gelsin eş dost akraba gözünün yaşına bakmam. Tavsiyem ise eşin huzurunu bozacak her olaydan kaçın ama bu demek değil ki sus otur. Ağızlarının payını her defasında ver gerekirse kaba kuvvetle bu insanlar laf anlamaz. O görümceni benim elime bi verselerde ben onu bi dolasam. Yatma işlerini demek ki kendi gayet iyi biliyor. Sen eşinle huzurlu yuvanda aşkını yaşat bırak onlar kudursun!
@lboncukannesi Yazdıklarını okudum baya da düşündüm, severek evlendim biz de çok zor ikna ettik ailelerimizi ama senin yaşadıkları yaşamış olsaydım ayrılıp evlenmezdim diye düşündüm.
Aile apartmanina gitmen de hata olmuş.
Herşey gelip geçmiş uzatmak ta istemiyorum yorum yazınca kolay gibi geliyor fakat gerçekten empati yapmaya çalışıyorum olmuyor üst üste çok yanlış yapmışsın onlarla görüşmen bile çok çok yanlış şuan da..
Herşeyden önemlisi de senin canın hickimse den önemli değil, eşin bile…
Bak bende eşimi ölesiye seviyordum zamanla değiştikçe kendi değerimi anladım. Önceliğin kendin olmalısın yaşadıklarını düşünüp kendini strese sokma, onun yerine bundan sonra görüşmemeye çalış yada başka bir yerde başka bir evde eşinle mutluluğuna devam et. Nasıl yazdım düzgün cümle kurdum mu bilmiyorum Allah yardımcın olsun güzelim imtihan dünyası işte Rabbim su güzel gecenin hürmetine ahını onlarda bırakmasın inşallah 💕
rebullavanda valla bende yapardım evlenirdim. Ama evlenip aynı apartmanda yaşamaya gerk var mıydı cidden😬😬😬
lboncukannesi gerçekten çok zor şeyler yaşamışsınız, dilerim eşinizle mutlu olursunuz lakin, sizi ve ailenizi bu kadar üzen insanlar var iken, neden aile apartmanına geçmeyi kabul ettiniz? Size o kadar iftira atan, ailenize iftira atan ve bir çok zorluk yaşatan , kendi oğullarının mutluluğunu bile hiçe sayıp, onu üzen bir topluluk varken. (aile diyemiyorum.) aile apartmanına değil geçmek, eşinizin onlarla irtibatta olması bile doğru gelmiyor bana.
lboncukannesi eşine bişey demiyorum ama nasıl başlarsa oyje gidiyor malesef kişisel hırslar çıkarlar ve kıskanclik uğruna yaşanmaması gereken şeyleri yaşatıyorlar sonrada yüzsüzce konuşmaya çalışıyorlar bu durum mide bulandirici bana garip geliyor bizdede olduğu için işin kısası böyle gidecek ama madem bir düzen kurdun eşinle mutlusun mecbur kalmadıkça görüşme konuşma lacka olmuşlar yani uzak dur olabildiğince.