Karı postu açtı gitti catliyorum meraktan😂
Eşimin ailesinin şeytana alkış tutturacak kötülükleri..
HurremSultan valla ben de 😁
lboncukannesi ya kürt türk muhabbeti hala kaldı mı cidden ya?🤦🏻♀️birde burda birkac kişi var kürtler karsı diyen baksınlar okusunlar bakalım umarım görürler hep diyorum kürt Türk yok her insanın kendi karakteri var bunda memleketin bir sucu yok ve sana cok üzüldüm ama ask bu degil biliyor musun askta mantık olur saygı olur bir sürü sey olur kaldı ki evlilik bambaşka bir olay ailesi cok önemli bu konuda baktın ki böyleler asla evlenmeyeceksin bak geriye ask kalıyor mu kalmıyor kalmamıs cünkü ask böyle bisey degil mantıgınızı kullanın eger mantıkla bir secim yaparsanız hep severseniz cünkü hep mutlu olursunuz yine olumlu acıdan bakalım sen yasadın gördün ve bu saatten sonra kendi degerini bilebilirsin sana yapılan haksızlıklara dur diyebilirsin onlardan uzaklasabilirsin
Afrodit Haklısın ama ben o binada sadece 3 ay oturdum o kuzeninin iftira attığı gün çıktım o binadan ve aslada tekrar oturmadım. Eşim evi taşıdıktan sonra başka eve geçtik.
superisi_ Bazen yaşanılacakların önüne geçemiyorsunuz maalesef, güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim 🌸
Cilekliturta6 O zamanlar aşk denilen şey gözümü gerçek anlamıyla kör etmişti, ailesini de her anlamda Allah’a havale ettim. Benim davam Allah katında onlara hesap sorarken görülecek.
elmalitart Henüz 16’ında tanışıp yıllarını verince mantosunu pek devreye sıkamıyorsun. Keşke bende kaosla aşko ayırabilseydim.
Kekillikamisci Canım ben o binada sadece 3 ay oturdum. Kuzeninin iftirasından hemen sonra taşındım. Hatta iftira attığı gün evi terk ettim, eşim evi taşıyınca yeni eve döndüm ve inan ki zıvanadan öyle bir çıktım ki bir daha değil iftira atmaya en ufak tartışmaya bile cesaret edeceklerini sanmıyorum. Artık kendimi deliliğe verdim. Anası babası kardeşleri zerre umrumda değil. Ağzıma geleni söylüyorum umarım artık insan olmayı öğrenebilirler ama öyle arsız insanlar ki buna hiç umudum yok. Eşim tabiri caizse o kadar saf ve iyi niyetli ki bir göz yaşına tav oluyor. Onlarda onun bu zaafını kullanıyorlar zaten..
Deletedmom_18 Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için 🌸
HurremSultan Orada sadece 3 ay oturdum kuzeninin iftira attığı gün çıktım o binadan ve bir sülaleyi birbirine kattım. Şu anda bulaşmayın buna dedikleri noktadayım. Yapabileceklerimi ben bile kestiremiyorum. O yüzden herkes yerini bilsin, ablası bile ben izin vermediğim sürece evime adım atamıyor ama yinede eşimin iyi niyetinden yararlanıp yalakalık peşindeler.
umayimo Bu hikayede yanan zaten ben ve ailem oldu. Diğerlerini Allah’a havale ettim, eşimde normalde bana karşı iyidir bir dediğim iki olmaz beni kırmaz ama işte onlar araya girince yer yerinden oynuyor. Sadece eşim tarafından değil, benimde içimden canavar çıkıyor. İsimleri geçince tüylerim diken diken oluyor ama gelde bunu eşime anlat. Geçmişi unutmamı istiyor, ne mümkün
Coolness 4 yıl sevgililik dönemimiz oldu, 6 yıldır da evliyiz. Dediğin gibi, hayat bize sinyaller veriyor ama ben o sinyallere meydan okudum bunları yaşayacağımdan habersiz..
fistik_ezmesi Eşim ve kızım için değdi ama ailesi beni bitirdi. Keşke diyorum yine eşim olsaydı ama bambaşka bir aile yapısıyla.. Şu an onlarla aynı binada değilim sadece 3 ay oturdum oda yetti zaten..
rebullavanda Biz normal şartlarda eşimle olmadan iyiyiz ki görseniz bunlar karı koca değil iyi yakın arkadaş dersiniz. Yemin ederim mükemmel bir bağımız var ama bu lanet olası aile konusu olunca ben kendimi tanıyamıyorum. Onlar yüzünden içimde ki canavar uyandı, tartışırken karşımda olsalar parçalarım. O derece gözüm dönüyor ama gel gör ki eşim atamıyor onları. Hatta çoğu zaman diyorum, ailenden boşanamıyorsan benden boşan ama benden de asla vazgeçmiyor. Ben bazen sevsem de bitsin kafasına giriyorum ama onda tık yok.
lboncukannesi
böyle insanları allah illaki sınayacak. Birinin kızı gidecek bir kürde kaçacak. Senin namusuna dil atmak ne kadar basit kendi kızı için de dese ya felancanın altına yatıyor diye. Ne kadar kolay kuruluyor bu cümleler. Ama ayn yerden sınanacak o görümcelerin hiç merak etme.
lboncukannesi Allah utandırmasın canım, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
lidyaaa__ Çok teşekkür ederim yazdıkların için, asla kırıcı konuşmamışsın. Şu anda aile binasında oturmuyorum, sadece 3 ay oturdum kuzeninin iftira attığı gün çıktım o binadan. Ailesi deseniz o kadar arsızlar ki sanki hiç bir şey olmamış, hiç bir şey yaşanmamış gibiler. Bir iyiler bir kötü. Ben zaten artık herkese elimden geldiğince patladım. Deli rolüne girdim artık yada cidden delirdim. Bunlar sadece anlatabildiklerim hepsini yazma gücünü kendim de bulamadım. Duaların için çok teşekkür ederim 🌸
zeytep Ben aile binasında sadece 3 ay oturdum sonrasında dayanamayıp çıktım zaten inanın iflah olmazlar ama onların irtibatını kesmeyi çok denedim. Yeri geldi 1-2 sene konuşmadı ama o kadar yüzsüz ve arsızlar ki bir anda hayatımıza dahil oluyorlar. Hiç ummadığım an barışmak için yalvarıyorlar hop her şey yeniden başlıyor.
1canbebisim Düzgün konuş, daha üsluplu bir şekilde yorum yap. Kaşınmışsın falan, ne demek bu ya
sadbarbie Uzaklaştık ama bağlantıyı koparamadık. O kadar yüzsüz ve arsızlar ki her türlü yapışıyorlar insana iyi niyetli gibi her şey geçmişte kalmış gibi ama düzeliyorlar mı asla