Fatgi_ ay kediler eve kendini aldirana kadar melek rolü yapıyorlar bı sevdirmekler bı sevdirmeler😂 eve girdimi seni kendine bağladı mi gersey bitiyor😂😂😂
Hayvanlar vs. İnsanlar🤪🌏
Fatgi_ evet ölü toprağı var sanki
HurremSultan
bu da benim kuşum brokoli hanım
(kayınvalidemin ki mavi, Adı maviş, benimki karışık renkli,) 😅
HurremSultan Hürrem başka şeye yorardım ama yormayacağım hahahha😅🤣🤣
Fatgi_ ne güzel bir iyilik yapmışsınız ama♥️🥰
Benimde kapımın önüne gelen bir tane beyazım var, her gün gelir, çok soğuklarda ara sıra içeri aldık ama tamamen içeride tutmadık çünkü biraz avcı, benim kuşu hiç eder valla😅🤣şimdi alıştı da, arada eve giriyor, odaları dolanıyor, başka kedileride bu kata çıkarmaz, evin içine kedi sahiplencez bakalım ona nasıl tepki verecek😅🤣
HurremSultan Fare 💩 gördükten sonra o odada uyur muyum sence kiz shjd
HurremSultan ya inanılmaz kedi köpek geçti elimizden. 2 tane ölen kedim var ve hep diyorum bir daha onlardan asla gelmez. Eve girince bile huyları asla değişmeyen 2 meleğimdi onlar benim ❤😞 asla bensiz uyuyamazlardı.. Öldüklerinde gömerken en çok ona ağlamıştım bensiz nasıl uyurlar,üşürler diye.. Ama diğerleri dediğin gibi girene kadar nasıl sevimliler girdiler mi anam resmen bizi köle görmeye başlıyorlar ☺
zeytep brokoli mi😂😂 ay yiycem 🤪🌞
zeytep kız Yorma kdkkdk valla oruç tutmuyorum su içmeyi unutuyorum biye bilmiyorum 🥲eşim tutuyor bebek sahibi olmak yine erkolari etkilemiyir. Bende bayılıyorum işte dksk
Fatgi_ yorumun beni çok üzdü🥺 keşke üzgün seyelri yazmayin deseydim. Kdime çok üzülüyorum o giderse daha hayatta almam😭😭 of ya
Fatgi_ bana da öyle geliyor😅ama onu içeri alamam😅kız üçüncü kattayım, buraya çıkan diğer kedileri balkondan aşağı atıyor, çok fena valla. Aşağıda bize pas vermiyor ama açsa karnı, kayınvalidemin kapısının önünde bile bizi bekliyor 😅 eve girmesine izin vermediğimde veya bir kaç kez dışarı çıktığımda ona pas vermezsem, bana pati atıyor😅🤣
- Düzenlendi
HurremSultan kız hemen kötü düşünme. Bak ben çocukluğumdan beri bir çok hayvan baktım, hepsi dostum oldu, hepsinin yeri ayrı, hatta yıllarca çok sevdiğim ve unutamadığım köpeğim oldu ama her hayvan, ruha ilaç biliyor musun? Hepsi ayrı bir ilaç oluyor sana. Hem üzücü şeyler de olsa, bir çok anın oluyor, çok güzel hatıralar bırakıyor sana.
HurremSultan yedirmem valla kuşumu hahahaha🤣🤣🤣
HurremSultan ben ikisini çok yakın zamanlarda kaybettim eşime dedim ki evdekileri al götür naparsan yap. Ben dedim artık asla kedi köpek hiç birşey istemiyorum daha acı yaşayamam. Öncekileri saymıyorum bile.. O 2 si üst üste de nokta koydum resmen. Eşim tamam halledicem ben dedi ama sürekli bana şuna mama versene şunu sevsene bunun burasında birşey mi var diyip diyip durdu hiç dokunmak istemiyordum diğerlerine.. Sonra sonra dedi bak biz görevliyiz onları bize emanet gönderiyor Allah, onlar bizim karşımıza çıkıyor elbet bunun bir sebebi var sakın küsme dedi.. Bak hepsi sevilerek büyüdü aç kalmadan üşümeden yaşadı ve hiç zorluk nedir bilmeden öldüler keşke her canlı bunu yaşayabilse dedi. Bu yüzden bizim amacımız elimizden gelene dokunalım hayatımıza alalım ki açlık yokluk kar kış bilmeden sevgiyle yaşama imkanları olsun dedi. O an düşündüm ve hepsine teşekkür ettim gelene de gidene de.. Ben razıyım hepsinden inşallah onlarda razı olurlar bizden ne diyim 😞 inşallah yanımızda kalanların ömrü uzun ve güzel olsun 🙏🏻
@HurremSultan kız bugün sabah aldık bunları inan aklımdan geçtin dedim ki bunları hürrem görmeliii😍 hem konu dağılsın azzz 🙃