Selam kızlar uzun bir süredir diyetteyim eliptik bisikletim var ama ses çıkardığı için bebeğim korkuyor yapamıyorum alternatif ne önerirsiniz kardiyo olarak
Diyet yaparken spor
askoyuumm canım instadan ayşe nur koskayı takip et çok faydalı bilgiker veriyor kendisi obeziteyi yendi 47 kg vererek şuan çıtır bir manken gibi maşallah bende ramazandan sonra başlayacam inşallah
ESMERBOMBA_ bakayım canım teşekkür ederim diyet yapıyor musun
askoyuumm ramazandan sonra başlayacam canım ramazan zorluyor insanı
askoyuumm bi ara yaptım 2 ayda 15 kg vermiştim bırakınca geri aldım
ESMERBOMBA_ evet ramazan biraz zorluyor gerçekten ama ben emzirdiğim için oruç tutmuyordum bugün ilk oldu
ESMERBOMBA_ oo baya iyi iki ayda 15 kilo
askoyuumm çoğunluk lesli yürüyüş ve sıkı bi diyet yaptm o şekilde verdim kilo
ESMERBOMBA_ valla çok iyi tebrik ederim
askoyuumm ramazandan sonra bi post açalım yeryerşnden oynatacak ama çok sıkı tutalım herkes orda bşrbirşni motive etsin inşallah başarırız üstesinden gelirşz benim 20 kg fazlam var 😒😒 170 boy 80 kg olmak istediğim 60 kg
ESMERBOMBA_ bizim bi wp grubumuz var zaten şu an orda diyetteyiz tabi ramazan olduğundan biraz daha esnek davranıyoruz ramazandan sonra dediğin gibi asılıcaz ay benimde 15 kilo fazlam var 54 olmak istiyorum 66 yım şuan 159 boyum
ESMERBOMBA_ nasıl alıyorsunuz ya cidden. Yıllardır uğraşıyorum alamıyorum kafayı yicem artık ramazan başladı başlayalı iftarda yemek yiyorum sahurda da yiyorum 4 kilo vermişim şaka gibi bide almaya uğraşıyorum yani 🥹