• Gündem
  • HappyKids @aselincimom (hassas)

Buzlulimonatam kendi uzerinden ornek verme allah korusun inanirim ben dilden cikanin kaderi sekillendirdigine🥺 evet ben de dedim sebep nolursa olsun sonucu bu olmamaliydi. Kinadigim icin de degil sadece bazen cinnet goz gormemesi vb. seylerin arkasina siginilarak insanlik disi seyler yapiliyor. Belki de olayin ic yuzu bambaskaydi ve o kahrolasica adam anlik sinirle bunu yapti. Kinamiyorum
Bak allah uzak etsin hepimizden bu musibetleri ama bilmiyorim ya sonu bu olmamaliydi o guzel bebegin dogmasina sebep olan adam katili olmamaliydi

zeytep dun geceden beri bu anne dualarimda buna sebep olan adam (gozu gormeden yapsin veya yapmasin) dilerim ki rabbim tarafindan en agir sekilde cezalandirilir. Bunca psikiyatr doktor bosuna mi var

Aselparlaa yine ucuncu kisiler yine unufak olan dagilan bi
    Yuva … allahin cezasi adam sadece kendine siksaydi da o anneye bu aciyi yasatmasaydi

Hadibeee amin aminn canim. Rabbim esine de dirayetli olmayi psikolojisini iyi tutabilmeyi nasip etsin

newmommy_ Gündüz okuduğumdan beri aklımdan çıkmıyor.Defalarca yazıp yazıp sildim…Allah o güzel anneye sabır versin,evladı cennet kuşu oldu…
      Ne yazacağımı bilemiyorum…

gizew evladi en guzel yere en guzel kisiye kavustu da o guzel anne bu berbat dunyada bu aciyla basa cikmak zorunda kaldi

gizew ulasmamiz imkansiz gibi bisey umarim en azinda bu postlari kidsdeki postlari gorup yalniz olmadigini cennet kusuna bir suru dua eden teyzeleri oldugunu gorur ve az da olsa yuregine su serpilir

newmommy_ bena neyi düşünemiyorum 🥺🔥bir anne için çok ağır, anne olmayan insanlar bile derin hüzün yaşarken..

newmommy_ kesinlikle dediklerinize harfi harfine katılıyorum. her postta bir yığın linç var. bi kaç kere soru sordum ona bile cevap vermeye tenezzül etmediler. ailevi sorular sormuş olsaydım koşa koşa linç etmeye gelirlerdi..

newmommy_ aminnn amin tuhh Adamada kadına da zor ya eşimin halasının akrabası da cinnet geçirmiş karı koca 60 yaşlarında adam kadını kesmiş sonrasında hatırlamıyorum çok pişmanım diye çok ağlamış öyle sorunları olan çift de değilmiş yani bide

Buzlulimonatam kesinlikle katılıyorum adı üstünde cinnet o an ne oliuo ne bitiyor gözün gormuyo bazen eşinizle kavgamizda bile sinirlenir o an sinirle ağzınıza geleni söyleriz gözümüz kararır mesela şimdi oda ne yaşadı ne oldi kadının eski postları da normal hiç anormal bişey yok