Buzlulimonatam kendi uzerinden ornek verme allah korusun inanirim ben dilden cikanin kaderi sekillendirdigine🥺 evet ben de dedim sebep nolursa olsun sonucu bu olmamaliydi. Kinadigim icin de degil sadece bazen cinnet goz gormemesi vb. seylerin arkasina siginilarak insanlik disi seyler yapiliyor. Belki de olayin ic yuzu bambaskaydi ve o kahrolasica adam anlik sinirle bunu yapti. Kinamiyorum
Bak allah uzak etsin hepimizden bu musibetleri ama bilmiyorim ya sonu bu olmamaliydi o guzel bebegin dogmasina sebep olan adam katili olmamaliydi
HappyKids @aselincimom (hassas)
Buzlulimonatam offf offf ne buyuk bi aci kadin simdi defalarca o ani yasiyordur yaa
Elisam2022 benim de oyle🥺 aminn amin insallah
nuryollanna allahin belasi bunun acisini da minnacik yavrudan mi cikarmis serefsiz
Buzlulimonatam simdi bide cenaze namazi mi kilinacak onunda 😬😬😬
Aselparlaa yine ucuncu kisiler yine unufak olan dagilan bi
Yuva … allahin cezasi adam sadece kendine siksaydi da o anneye bu aciyi yasatmasaydi
BlackMambaa_ kullanmiyormus sanirim esi olacak serefsiz izin vermiyormus
abasiyanik kids berbat bi yer lincci tayfa hazir bekliyo en ufak seyde
Buzlulimonatam oyyy oyyy o kucucuk beden nasil topragin altina gomulecek simdi🥺🥺 hangi yurek dayanir buna
BlackMambaa_ Bbeğim anneye ulaşıp ne diyeceksin ki?Kadın konuşacak durumda değildir..
gizew
Oda doğru ne bileyim Ya ne yapacağımı şaşırdım üzücü
- Düzenlendi
newmommy_ kesinlikle dediklerinize harfi harfine katılıyorum. her postta bir yığın linç var. bi kaç kere soru sordum ona bile cevap vermeye tenezzül etmediler. ailevi sorular sormuş olsaydım koşa koşa linç etmeye gelirlerdi..
- Düzenlendi
newmommy_ aminnn amin tuhh Adamada kadına da zor ya eşimin halasının akrabası da cinnet geçirmiş karı koca 60 yaşlarında adam kadını kesmiş sonrasında hatırlamıyorum çok pişmanım diye çok ağlamış öyle sorunları olan çift de değilmiş yani bide
Buzlulimonatam kesinlikle katılıyorum adı üstünde cinnet o an ne oliuo ne bitiyor gözün gormuyo bazen eşinizle kavgamizda bile sinirlenir o an sinirle ağzınıza geleni söyleriz gözümüz kararır mesela şimdi oda ne yaşadı ne oldi kadının eski postları da normal hiç anormal bişey yok