• Cinsellik
  • Cilve, işve, baştan çıkarma... taktikler gelsin

Alya-t bu iyimis bizde bebegimle ayrı odada kalıyoruz dur mesaj atayim bende 😉

Canoo yeni doğum yaptım 2 ay olacak 2 çocuk var odaları ayırdık masafe girdi aramıza geçen giyinirken çekti yanına olanlar oldu acıma olmadı bende normal doğum yaptım bu arada ben gecelik giyer altına tanga külot giyerim uyuyor gibi yapıp yapisirip ona zaten uyanırlar hemen derinnuykuda bile olsalar 😃😃 sonrada kısa sürer nedens beceremiyorum seksi uzun tutmayı ama burdan cesaret aldım uzun tutcam bu sefer

Alya-t dur kız bende ayrı yatıyorum üzülüyordum hiç tahrik edici konuşmadık mesajla sevgiliyken bile kasarlik yapayım yoldan çıkarayim adetim bitince saol 😘 belki heyecan katsr ama eşim delidir kesin dalga geçer benle 😃😃

Nowwa ben amazondan aldım göğüz dikleştirici diye bi yaz veya aliexpresse bak belki bulursun.

_pofuduk_ yani almancada göğüs dikleştirici sütyen diye geçer genellikle fantezi iç çamaşırı satan her yerde bulabilirsiniz.

Canoo bu yazdığına çok benzer şeyleri kidste seherronya yazmıştı 😄

Canoo siz böyle yazınca kendimde uzun olduğunu hayal ettim bende 1.60 boyundayım 😂😂 yerlerde sürüne sürüne gideriz adamların yanına hahahah😅😅😅😅

Canoo benim aynısı değil ama 2 tane vücut çorabım var biri jartiyer görünümlü diğeride fileli ve harika duruyorlar gerçekten

Canoo kız eşim bana bunlardan bi sürü almış bugün kargo geldi bi açtım en az on tane böyle şeyler ilk defa giycem üstümde yırtmak istiyormuş 😀

Canoo bende bazen bu taktigi uyguluyorum 😂😂👍

Canoo ay keske bunun aynisini bula bilsem ama yeni dogum ysptim bana yakismaz suan

Mlsa vay beee😄😄 parçalasın bakalım.

• Mlsa bunu yanıtladı.
        • Mlsa bunu beğendi.

Canoo sende shein dan mı baktın canım Almanya’dasım galiba

Mlsa evet canım almanyadayım. Denemek için daha öncede sipariş vermiştim kalitesi iyi baya ara ara alışveriş yaparım. Ama kıyafet hiç almadım sadece bu tür iç çamaşırları alıyorum😅.

• Mlsa bunu yanıtladı.
            • Mlsa bunu beğendi.