• Cinsellik
  • Cilve, işve, baştan çıkarma... taktikler gelsin

Kızlar geceliklerin altına bundan alın göğüsleri dik tutması için. Gecelikler çok daha güzel duruyor insanın üstünde. Bu bildiğimiz sütyen değil göğüsler komlple açık kalıyor sadece alttan kaldırıyor. 😅

Canoo aldım giyerim arada ama ne bileyim dogumdan sonra değişti adam bide kilolarim gitmedi ondan mi bilmiyorum soruyorumda neden uzaksin diye bişey yok diyor yoruluyorum diyor

.Ben zaten hamilelikte de doğumdan sonrada hep makyajımı yapmışımdır bakımlıyımdır her daim. Eşim bebek olduktan sonra salonda yatıyor bebek uyuduğunda salondan mesaj atarak başlıyor .Özledim şimdi yanımda olsan şöyle yaparız böyle yaparız diye. Her zaman çok farklı şeyler yazarak takrik ediyoruz birbirimizi. Çok değişik bir fantazi oldu. Sonrası tabi çok daha güzel olmaya başladı 😀Değişiklik lazımmış bize

Canoo canım bunun ismi ne diye geçiriyor acaba nette mantıklıymış ☺️

Alya-t bu iyimis bizde bebegimle ayrı odada kalıyoruz dur mesaj atayim bende 😉

Canoo yeni doğum yaptım 2 ay olacak 2 çocuk var odaları ayırdık masafe girdi aramıza geçen giyinirken çekti yanına olanlar oldu acıma olmadı bende normal doğum yaptım bu arada ben gecelik giyer altına tanga külot giyerim uyuyor gibi yapıp yapisirip ona zaten uyanırlar hemen derinnuykuda bile olsalar 😃😃 sonrada kısa sürer nedens beceremiyorum seksi uzun tutmayı ama burdan cesaret aldım uzun tutcam bu sefer

Alya-t dur kız bende ayrı yatıyorum üzülüyordum hiç tahrik edici konuşmadık mesajla sevgiliyken bile kasarlik yapayım yoldan çıkarayim adetim bitince saol 😘 belki heyecan katsr ama eşim delidir kesin dalga geçer benle 😃😃

Nowwa ben amazondan aldım göğüz dikleştirici diye bi yaz veya aliexpresse bak belki bulursun.

_pofuduk_ yani almancada göğüs dikleştirici sütyen diye geçer genellikle fantezi iç çamaşırı satan her yerde bulabilirsiniz.

Canoo bu yazdığına çok benzer şeyleri kidste seherronya yazmıştı 😄

Canoo siz böyle yazınca kendimde uzun olduğunu hayal ettim bende 1.60 boyundayım 😂😂 yerlerde sürüne sürüne gideriz adamların yanına hahahah😅😅😅😅

Canoo benim aynısı değil ama 2 tane vücut çorabım var biri jartiyer görünümlü diğeride fileli ve harika duruyorlar gerçekten

Canoo kız eşim bana bunlardan bi sürü almış bugün kargo geldi bi açtım en az on tane böyle şeyler ilk defa giycem üstümde yırtmak istiyormuş 😀

Canoo bende bazen bu taktigi uyguluyorum 😂😂👍

Canoo ay keske bunun aynisini bula bilsem ama yeni dogum ysptim bana yakismaz suan