Goat iyiyim canım şükür🌹bende arada olabiliyor, doğuştan olduğu için
O yüzden bana stres, üzüntü vs yasak😅

Goat seni çok iyi anlıyorum, ben senin yaşadıklarını yaşamadım inan ama anlıyorum. Eşim bir kez dozajı kaçırıdğında kalbimi çok kırdı. Ve ben o gece terk etmeye niyetlendim. Ben çünkü ailemden böyle bir şey görmedim, benim babam ve annem bir kez bile birbirlerine bağırmış insanlar değil, şuan ayrılar ama birlikte olduğu zamanlardaki süreçte bir kez seslerinin yükseldiğinde şahit olmadım benim önümde. O yüzden bende kavga, stres, süregelen mod düşüklüğü, alkol veya diğer problemlerle yaşayabilecek biri değilim. Eski insanlar çok katlanmış, çünkü seçenekleri yokmuş. Eşimi tanımadan önce bir Türk erkeği ile evlenebileceğimi sanmazdım. Burada yanlış anlaşılmak istemem, annem yunan kökenli, babamın bir kısmı Bulgar bir kısmı Türk.
Türkiye gibi bir ülkem olmasından vs gurur duyuyorum ama genel olarak, bazı toplumlarda erkeklerde kadını kısıtlama veya erkeğin ailesinde geline karşı hep bir baskı var. Türkiye’nin de belli bölgelerinde bazı kesim böyle ne yazık ki. Gerçi sadece bizim ülkemizde olan bir durum değil ama oldukça sık rastlıyorum. Şayet ben bunları yaşamadım ama yaşayan bir çok insan var. Sen doğru bile yapsan, senin yanlış yaptığına ikna etmeye çalışıyorlar. Hata bir kez yapılır, ama karşındaki kişi sürekli sabah farklı akşam farklı bir karakter olunca..ister istemez tek taraflı çaba kurtarmaz. Şimdi sussan, bu olaylar devam eder, bebeğinde sende huzursuz olursun veya yıllar sonra bu huzursuzluğun etkileri her gün hissedilir. Ben asla ilk etapta boşanmayı savunan biri olmam, aksine kurtarılması gerektiğini düşünürüm. Hatta demiştim ki, tedavi görse, destek alsa… Tabii daha da ayrıntılı öğrenince o zaman hak verdim sana.
Burada o çizgiyi aştığı ilk gün veya bebeğiniz karşı yaptığı ilk hatada alkolü bırakması gerektiğini farkına varmalıydı. Bazen güçlü kadınları, hemcinsleri daha çok yorar, çünkü o gücü kıskanırlar, tebrik etmek yerine. Veya kendi hayatından aşırı mutsuzsa bir kişi, karşıdaki kişiler de hep mutsuz olsun isterler… O yüzden saçma yorumları asla umursama. Sen şuan hem kendi hemde bebeğini düşünerek zaten güzel ve emin adımlar atıyorsun. Ne güzel, güçlü bir kadınsın, bebeğinin çok güçlü bir annesi var. Ve çok güzel bir ailen var.. Hayat hep sana güzellikler sunsun🌹♥️

Eskobar Ayyyyyyy kızzzzmı çokkkkk sevindimmmmm 🥰
    Hahaha gelecekteki halim desene, şimdi ben dişle uğraşiyorum ilerki halini dediklerinden sonra gözümde canlandırdım 😁
    Adına gerçekten cok sevindimm canım ya saglıkla al kucagına insallah ay hemde kızz 🥰🥰🥰

zeytep Hele o sarhoşken söyledikleri yada yaptıklarını sabah hatırlamayıp ben ona hatırlattığımda beni yalancılıkla suclamaları en beni illet eden şeylerdi.İnsanlar gerçekten tek taraflı düşünüp beni o yöne çekmeye çalıştılar, vicdan yaptırmaya çalışan çok oldu. Şuan gerçekten ama gerçekten çocuğum öyle huzurluki olan herşeyi hissediyordu, ben mutluyum mutlu. Kalsaydım hergün mutsuz içime attıkça ağlamalar bitmezdi. Geçti gitti şu davada sonuçlandımı sonra tamamen rahatlarım. Çok teşekkür ederim🥰

Goat tek bebek olunca biraz sakin olır belki ne kadar olabilirse işte😂😂
        Amaaan boşver zorluğuda kolaylığıda geçecek günler bize kalmayacak
        Asıl başarı güzel hatıralar bırakmak yarın evlenip hooop gitcekler ergenlikten sonra bile ulaşması çok zor çektiğin yere gelmezler az vakit var zaman çok çabuk geçiyor

Goat sen kendini dinleyerek en iyisini yaptın canım, çünkü dediğin gibi kalsan daha çok mutsuz olacaksın. Ki mutsuz bir evlilikte ilerleyen dönemlerde çocuk da çok zorlanıyor, tahammül zaten bittiği için her şey daha zor oluyor. Eğer eşin pişman olup da düzelmeye çalışsa ve bir daha yapmasa o hatayı, derdim ki çevren haklı (tabii yine belli sınırları aşmadığı sürece hak verirdim). Bir kez yapmış ama çabalamış ve değişmiş. (bu cümlede yine alkolde belli bir sınır için geçerli farklı konularda yeri gelir bir kez yapılan hatayı bile savunmam) Ama burada öyle bir şey söz konusu değil. Zaten her gün aynı alkolü alıp değişen biri, gün geçtikçe daha da değişir. Sözlü baskı, psikolojik şiddet vs derken olay fiziksel şiddete bile ilerleyebilir. Sonuçta alkol, kendini bilmiyor o an. O yüzden vaktinde belli bir sınır çizmek lazım, o sınırı aşmak veya o sınırda geri geri ilerlemek karşı tarafa bağlı. Zaten burada da karşı tarafın yaptığı seçimler, olağan durumu şekillendiriyor.

zeytep şükür canim 😍 gel sende olmaz boyle gelmen için hep etiket yaparim bakkk 😂

saklihan hıhı evet sensin teksin bir numarasın. 👏🏻 Arkadaşının avukatı gibi görünen ama kendisi olan kişi. Bundan sonra Goat ile ilgili nefretini kusacağın başka bir mecra bul. Çünkü böyle anonim bir platformda bile biriyle bu kadar uğraşman çok rahatsız edici. Sen/Copper’in kalbinin merhamete ihtiyacı var. Sevgi açıysan Allah doldurdun kalbini sevgiyle. Ama nefret gitmiyorsa kalbinden, burası nefreti kusacağın bir yer değil. Herkesin kendi dünyası düşüncesi var, bide senin bu yorumlarını kafasına takmasına gerek yok. Tanımadığın bir insana böyle kindar olabilmek çok ayrı bir ruh hali.

zeytep Aynen öyle. Yaşadığım şeylerden bıkıp, yaşayacaklarımdan korkup böyle karar verdim iyide oldu. Artık bakalım hakkımızda hayırlısı

Goat sana ozelden yazmaya calistim ama olmadi mecburen burdan devam edicem.belliki sinirden gozun bisey gormuyor mantiksiz dusunuyosun o yuzden sana burdanda tavsiye vermek istedim senin gormedigin dusunmedigin seyleri baska bi gozle gorup yaptiginin yanlis oldugunun farkina var diye. Kocan iciyo diye bosandin diyelim sonra nolucak daha yasin genc tekrar evleniceksin aldigin adam cocuguna iyimi davranir saniyosun hadi iyi davrandi ondanda cocugun oldumu simdiki cocuguna ilgiyi yeni kocan az gostericek belki hic ilgilenmicek bile bu cocugu daha uzucek. Yeni birinle gorusunce bu cocuk gorucek bosandin sonucta belki yatip kalkican bu cocuk hicmi gormucek anlamicak bide erkek evladi.Simdi sana soruyorum alkol alan babaylami cocuk buyutmek daha mantikli yoksa bu cocugunu yapmacik sevicek yeni kocanlami buyutmek daha saglikli. Surekli cocuk pisikolojisi diyip duruyosun ama ilerde yeni kocanla pisikolojisi yine bozulucak

saklihan Ay yok sen gerçekten sorunlusun bunu iyice anladım. Bunlar nasıl laflar. Birde özelden yazmaya kalkmış yapamayınca buraya yazmış aman ne güzel. Sen iyice kontrolünü kaybettin bence. Şöyle bir forumda bile gülüp eğlenmek kafa dağıtmak yerine,bu denli ciddiye alıp zamanında sırf seninle aynı düşüncede olmadı diye bu ne hırstır ki halen devam ediyorsun. Normal hayatında çevrende kim varsa gerçekten sabır versin. Benim böyle tanıdığım olsa ben çekemem. Canına yazık bir danışana git bence yoksa ömür seninle geçmez. Bunu kendin için değil sana mecbur katlanmak zorunda olanlar için yap.

Goat inanmıyorum yaa o zaman doğru bir karar veriyorsun bosanirken bunu hakime desen çocuğu göstermez bile

• Goat bunu yanıtladı.