kleopatranizzz ay bitene kadar bnde bittim 😂 peride bile yoruldu,ay keşke yakin olsak ta yapsam bnden sana tüyo sevemdigin kişileri gözünün onune getir onlara söverek yap cokta güzel oluyor 🤣🤣🤣( videosu vardi belki hatırlarsın)
Hep ayni canim değişen bir şey yok bnde

perimasali802_ Ahahah bak bu iyiymiş çocuklar izin verirse bugün başlayacağım, o değilde tadını çıkara çıkara temizlik yapmayı özledim kııızzz🙃

kleopatranizzz bnde ya iki gune biten temizlik bir hafta sürdü üstüne bide yağmur yağdı 🥴 çok şükür biti rahatim, çocuklar zorluyor maalesef ama yapacak bir şey de yokk canim mejbur yapacaz🤣yapmazsak orda sıkıntı

Goat Canım sen neden üzülüyorsun yine olsa yine o yorumu yapardım ben, asıl utanması gereken kişi utansın bide sen bunun için üzme kendini💕

Goat sen neden vijdan yapiyorsun,yapmasi gereken biri var zaten, lütfen bunu düşünme emin ol kimse pişman değildir bu konuda 🌸

saklihan sen bebeğini alkolik bir baba yanında içince çocuğunu öldürme tehditleri altında büyütmeye çalışabilirsin. Alkollü kocan belki gün gelecek o tehditleri hayata geçirecek bunun bir garantisi yok! Sonra ben ölseydim de engel olsaydım yavrumu yaşatsaydım diye çoooook ağlarsınız. Cesareti olan kadın her tehdide rağmen boşanır böyle durumda. Ama sen bizzat … delisi gibi muamele yapmışsın. Boşanıp birdaha evlenmeyen bana adam lazım değil çocuklarım yeter diyen arkadaşlarım var. Ama sen gelmiş saçma sapan henüz aslı astarı olmayan ithamlarda bulunuyosun. Sen istermişsin demekki kocasız kalmamayı olmadan olmaz diyenlerden olmalısın ki herkesi öyle zannediyosun. Herkes öyleymiş gibi bi o kadar kesin yazıyorsun ki sanki bu kadının kaderini tövbe haşa sen yazdın da biriyle aynı yatağa girecek diye bebeğine eziyet edeceğinden eminsin. Herkesin hayatı sizin hayal dünyanız gibi değil bu bi anlayın!