saklihan
Sizde boşanmak istiyor ama boşanamiyorsunuz sanırım genelde bunu yapmayanlar nedense kendi ayakları üstünde duran kadınları çekemiyor.
Boşanıyorum
saklihan
Kocaman insansınız kadına zorbalık yapmasaniz mi artik
saklihan
İşte biliyordum kendin boşanamadigin için kıskançlıktan için içini yiyor
perimasali802_ Canları sag olsunda hal olur dediğin gibi asko
kleopatranizzz şimdiden kolay gelsin 🌸😍
perimasali802_ Sağol canım 🥰
perimasali802_ Evet canım sağol 🥰
kleopatranizzz @perimasali802_ Bu kadın yüzünden askı alan olmuş zaten vicdan yapıyorum ben sebep oldum,benim konum yüzünden oldu diye valla kim varsa kusura bakmayın nolur ben üzüldüm
Goat Canım sen neden üzülüyorsun yine olsa yine o yorumu yapardım ben, asıl utanması gereken kişi utansın bide sen bunun için üzme kendini💕
kleopatranizzz 🙏 sağol canım
Goat sen neden vijdan yapiyorsun,yapmasi gereken biri var zaten, lütfen bunu düşünme emin ol kimse pişman değildir bu konuda 🌸
- Düzenlendi
saklihan sen bebeğini alkolik bir baba yanında içince çocuğunu öldürme tehditleri altında büyütmeye çalışabilirsin. Alkollü kocan belki gün gelecek o tehditleri hayata geçirecek bunun bir garantisi yok! Sonra ben ölseydim de engel olsaydım yavrumu yaşatsaydım diye çoooook ağlarsınız. Cesareti olan kadın her tehdide rağmen boşanır böyle durumda. Ama sen bizzat … delisi gibi muamele yapmışsın. Boşanıp birdaha evlenmeyen bana adam lazım değil çocuklarım yeter diyen arkadaşlarım var. Ama sen gelmiş saçma sapan henüz aslı astarı olmayan ithamlarda bulunuyosun. Sen istermişsin demekki kocasız kalmamayı olmadan olmaz diyenlerden olmalısın ki herkesi öyle zannediyosun. Herkes öyleymiş gibi bi o kadar kesin yazıyorsun ki sanki bu kadının kaderini tövbe haşa sen yazdın da biriyle aynı yatağa girecek diye bebeğine eziyet edeceğinden eminsin. Herkesin hayatı sizin hayal dünyanız gibi değil bu bi anlayın!
XBlueX İyiyiz canım teşekkür ederiz. Ailemle tatildeyim şuan, döndüğümüzde eşya alma işleri var sonrasında tamamen yerleşirim. Babası bir sıkıntı çıkarmıyor tabi o barışma çabaları düzeldiğini gösterme kendini ıspatlama çabaları var amaa tabiki iş işten çoktan geçti artık. Tatile gelirkende haber verdik sonuçta hergün çocuğu göruyordu, biz buraya geldikten sonra ne tesadüfse onunda tamda burada toplantısı olacağı tuttu, tabi yersen,belkide çocuğu özledi günah alamam. Hergün burada da belli süre yine çocuğu görmeye geliyor bunun dışında o eski hırçınlığı yok olsada artık kendi kendine eder benlik durum bitti.
Goat acaba son bi şans versenmi çocuk için ne dersin. Barışmak için çabalıyo tatile gitmişsin orayada gelmiş belliki sen olmadan çocuğu olmadan yapamaz bu açık ortada. Aklı başına gelmiştir istersen tatilde iyice kafa dinleyip bunuda arada düşün. Kim ne derse desin hiç çaba göstermese tamam derdimde böyle olunca silip kenara atma bence. En azından çocuk için devam ettir eski hali olsa bende asla derdimde akıllanmış belliki aynı hataları yapmaz diye düşünüyorum
BlackandBlack aslında bende düşünmüyor değilim ama işin içine alkol girince kendini kaybedince işler zor bir daha bulaşmaması güç emek gerektirir keşke verse o emeği güzelim yuvası dağıldı
BlackandBlack Hırçınlığı yok derken beni tehdit ediyordu, içtiğinde saçma sapan mesajlar gönderiyordu, bu yönden demek istedim. Yoksa yine deli gibi alkol alıyor bugün yine çocuğu görmeye geldi leş gibi rakı kokuyordu dibine girmeden bile buram buram koku saçıyordu. Alkol alınca karakteri değişen birine ben güvenip bir eve giremem yapamam. Çocuğu onunla yetiştiremem. Düşüncelerim hep aynı. Barışmaya gönlü olan önce o zıkkım için gider çaba harcardı, kendisi yapamıyorsa destek alırdı ama yok yani aynı tas aynı hamam.
Eskobar bende bunun için diyorum evliligin en basindan beri boyle degilmiski sonradan olmus bence destekle gerekirse hastanede yatarak bunu atlatabilir